Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Κάποιο βράδυ στο Ώστιν... (Κόμικς)

ΈΝΑ ΚΟΜΙΚΣ ΜΕ ΤΟΝ... ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΕΠΙΤΟ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ

Η εικονογραφημένη περιπέτεια του Πεπίτο, που δημοσιεύουμε σήμερα, δημιουργήθηκε το 1978 από τον σκιτσογράφο Βαγγέλη Σαΐτη. Την διαβάσαμε αρχικά στο τεύχος 669 του περιοδικού "Μικρός Κάου-μπόυ", την Πρωτοχρονιά του 1979. Ξαναδημοσιεύθηκε άλλες δύο φορές, το 1986 στο τεύχος 1061 του ίδιου περιοδικού και το 2012 στο τεύχος 13 του "Club Φίλων Μικρός Σερίφης - Magazine".
Όπως έχουμε επισημάνει, ο Βαγγέλης Σαΐτης σχεδίασε πολλές ιστορίες με τον Πεπίτο την εποχή που συνεργαζόταν με τα περιοδικά "Μικρός Κάου-μπόυ" και "Μικρός Αρχηγός", ενώ ταυτόχρονα έκανε και τις γελοιογραφίες με τον γενικό τίτλο "Όλε Πεπίτο!" που δημοσιεύονταν επί εβδομαδιαίας βάσης στον "Μικρό Κάου-μπόυ". Όλα αυτά έρχονταν να συμπληρώσουν τις ιστορίες της Θρυλικής Τετράδας και μας χάριζαν πολύ γέλιο!...

Για να διαβάσετε το κόμικς, πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση.





------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

4 σχόλια:

  1. Ευχής έργον, να μπορούσαν να συγκεντρωθούν όλα τα Ολέ Πεπίτο και οι γελοιογραφίες του κου Σαίτη σε ένα τεύχος του magazine.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία ιδέα tzortadams!! Δεν ξέρω όμως κάτα πόσο μπορεί να υλοποιηθεί.

      Διαγραφή
  2. Η δυσκολία δεν έγκειται στο να τα συγκεντρώσουμε όλα τα έργα του Βαγγέλη... Απλά, είναι αδύνατον να χωρέσουν σε ένα και μόνο Magazine!
    Σκεφθείτε λιγάκι για τι μεγάλο όγκο έργων μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...