Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

1 χρόνος λειτουργίας για το blog του Club Φίλων "Μικρός Σερίφης"


Τον Φεβρουάριο του 2009 μια μικρή παρέα φίλων των παλιών εκδόσεων, δημιούργησαν το Club Φίλων "Μικρός Σερίφης". Επίσημο όργανο του Club ήταν και το πρώτο τεύχος του Magazine που εκδόθηκε στο τέλος του ίδιου μήνα.
Η παρέα μας έγινε σιγά-σιγά γνωστή, χωρίς καμία διαφήμιση, χωρίς καμία προβολή. Όπλο μας είχαμε τις άριστες μεταξύ μας σχέσεις και τις ξεκάθαρες ιδέες και προθέσεις μας. Το Magazine δίνονταν δωρεάν σε όλα τα μέλη μέχρι και το 5ο τεύχος, ενώ συνολικά μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 11 τεύχη και ένας τόμος!
Πριν ένα χρόνο ακριβώς, ανέβηκε στο ίντερνετ και η επίσημη ιστοσελίδα του Club μας. Χωρίς φανφάρες, χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπερβολές, έτσι απλά και όμορφα, όπως ήταν άλλωστε και η μέχρι τότε πορεία μας. Σε αυτόν τον ένα χρόνο δώσαμε την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο (έχουμε καθημερινή επισκεψιμότητα απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη) να μας γνωρίσουν ή πολύ απλά να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια και τα αναγνώσματα που διάβαζαν μικροί.
Ψηφιστήκαμε ως το καλύτερο blog στην κατηγορία μας, στην πρώτη πανελλήνια ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων blogs (Top Blogs), ενώ καθημερινά η σελίδα μας δέχεται περίπου 150 επισκέψεις!
Φυσικά, δεν είμαστε ειδησεογραφικό blog, οπότε δεν μπορούμε να "ανεβάζουμε" συνεχώς "φρέσκες" αναρτήσεις, όμως καμία ανάρτηση από τις 468 (μέχρι τώρα) δεν ανέβηκε απλά για να "γεμίσει" χώρο.
Η θεματογραφία μας εμπλουτίστηκε με αρκετές νέες κατηγορίες, γίναμε ουσιαστικά ένα ηλεκτρονικό περιοδικό, ένα "site αναμνήσεων", όπως μας χαρακτήρισαν κάποιοι.
Είναι γεγονός ότι η "έξοδός" μας στο διαδίκτυο μας εξέθεσε σε μια πολύ μεγάλη μερίδα κοινού, με την οποία δεν είχαμε καμία επαφή πριν μέσω του Magazine, καθώς αυτό διανέμετε αποκλειστικά στα μέλη. Τώρα όλοι ξέρουν τι περιέχει αυτό το έντυπο Magazine.


Το blog μας έφερε κοντά σε νέους ανθρώπους, αποκτήσαμε καινούριες φιλίες και καλές συνεργασίες. Όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή. Μέσα στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που ζούμε, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε μια νότα αισιοδοξίας, με όμορφα και ενδιαφέροντα θέματα, με πολλά κόμικς και με καυστικό χιούμορ...
Πολλά από τα μέλη μας δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, οπότε δεν θα μπορέσουν να μας ευχηθούν μέσα από εδώ. Τα γράμματα και τα σχόλιά τους, όμως, θα δημοσιευθούν στο επόμενο τεύχος του Magazine, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Χρόνια μας πολλά, υγεία και χαρά σε όλους!

Υ.Γ.: Η μεγάλη εικόνα που δημοσιεύουμε είναι ένα όμορφο wallpaper που μπορείτε να εφαρμόσετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Σύντομα θα σας χαρίσουμε μερικά πανέμορφα wallpaper με την Θρυλική Τετράδα...

9 σχόλια:

  1. Συνεχίστε την καλή δουλειά παίδες. Λευτεριά στον Αστερίξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου έχει γίνει ευχάριστη εξάρτηση το blog!Ιδίως όταν έχει περιπέτειες της Θρυλικής Τετράδας. Αν και με πιάνει μια βουλιμία όταν βλέπω τα εξώφυλλα των περιοδικών να τα διαβάσω όλα και λυπάμαι που δεν τα έχω!
    Εγώ βέβαια ως λάτρης του εντύπου θα ευχόμουν να μην πάψει η έκδοση του magazine και κάποια στιγμή να δούμε και το Λεύκωμα του Μικρού Σερίφη.
    Καλή μας συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρασα από εδώ να σου ευχηθώ για τα καλύτερα στον διαδυκτιακό "Μικρό Σερίφη" σου και ξεχάστηκα! Αρμένικη βίζιτα το έκανα. Χαλάλι αφού περνάμε όμορφα στις σελίδες σου και πάντα τέτοια, Πάνο μου και στο διαδυκτιακό σκέλος του Κλαμπ, που συναγωνίζεται σε ποιότητα το εκπληκτικό φανζίν σου...
    Γιώργος
    (εκ μέρους του Δεινοθήσαυρου, που όταν μεγαλώσει ονειρεύεται να γίνει Σερίφης στη θέση του Σερίφη! Ο Πεπίτο το λέει ή ο κακός και άραχνος Ιζνογκούντ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλοι μου, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Μόνο στον Αστερίξ λευτεριά KANTHARe, ή και στον Λούκυ Λουκ; Φίλε Bill, εσύ ειδικά θα έχεις να λάβεις κάποια πράγματα μαζί με το επόμενο Magazine. Γιώργο-Δεινοθήσαυρε, στην προκειμένη περίπτωση ο Πεπίτο μοιάζει κάπως με τον Ιζνογκούντ, απλά το κωμικό Μεξικανόπουλο δεν θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί να κάνει κακό σε κάποιον άλλο για να πάρει τη θέση του... Ούτε γι' αστείο, δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά! Ευχαριστούμε για όλα τα όμορφα που μας προσφέρετε! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπίζω το CLUB αυτό να υπάρχει για πάντα. Φυσικά και το blog αλλά και το Magazine... Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είστε καλά κι εσείς παιδιά. Εδώ, όλοι μαζί θα κάνουμε αυτό το blog ακόμα καλύτερο. Όπως είδατε έχει προστεθεί ένα μενού, το οποίο θα είναι έτοιμο μέσα στις επόμενες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρονια Πολλα,μακροζωια και μακροημερευση ευχομαι στο διαδικτυακο μας σπιτι που ψαχναμε τοσο καιρο αλλα δεν βρισκαμε,τουλαχιστον εγω ετσι νιωθω εδω μεσα κι ας τριγυριζω εδω κι εκει εκτος της οικιας σαν τον ασωτο υιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις πάρει σβάρνα όλες τις παλαιότερες αναρτήσεις, έτσι; Μπορεί να αργείς να εμφανιστείς αλλά τώρα κατάλαβα γιατί το κάνεις... Για να έχεις περισσότερο διάβασμα μετά!... Πονηρέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...