Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Σινεμά και DVD 30 - Kung Fu Panda 2


Τρία χρόνια μετά την πρώτη ταινία με ήρωα το αξιολάτρευτο Πάντα Po, H DreamWokrs Animation καλεί μικρούς και μεγάλους για ένα νέα κύκλο μαθημάτων Kung Fu μέσα από την ταινία “Kung Fu Panda 2”.
Αυτήν τη φορά ο χνουδωτός, στρουμπουλός Po κι οι “Υπέροχοι Πέντε” έχουν να αντιμετωπίσουν έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο, το Λόρδο Shen (Gary Oldman), γόνο των Αυτοκρατορικών παγονιών της Κίνας. O Shen μοιάζει ανίκητος αφού φαίνεται να έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο που είναι ικανό να αφανίσει την τέχνη του Kung Fu, την πυρίτιδα!
Μόνο που για αυτή του την ανακάλυψη και με το φόβο της απώλειας της παντοδυναμίας του, το διαβολικό παγόνι πριν από πολλά χρόνια οδηγήθηκε σε εγκληματικές πράξεις που ανάγκασαν τους γονείς να τον εξορίσουν για πάντα.



Ο Po (Jack Black), το φιλήσυχο, στρουμπουλό, γλυκό, αρκετά αδέξιο και σίγουρα πολύ τεμπέλικο Πάντα που από το πουθενά έγινε δεξιοτέχνης στο Kung Fu κατακτώντας τον τίτλο του «Δράκου Πολεμιστή» επανέρχεται μαζί με τους μοναδικούς “Υπέροχους Πέντε” για άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με πολλές εντυπωσιακές σκηνές δράσης και μπόλικο χιούμορ, αλλά και συγκίνηση.
Τώρα ο Shen επιστρέφει με άγριες διαθέσεις και ο Po είναι ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει. Πώς θα καταφέρει ο Po να τον νικήσει αφού παγώνει στην θέα και μόνο του επικίνδυνου εχθρού και των συμμάχων του;
Η Tigress (Angelina Jolie) αναρωτιέται τι μπορεί να συμβαίνει στον Po που μοιάζει να έχει χάσει την ταυτότητά του και η ίδια προσπαθεί να μάθει τι σχέση μπορεί να έχει ο Shen με την «κρίση πανικού» του Po. Η απάντηση βρίσκεται κάπου μακριά… στο παρελθόν του Po και στο μυστικό που αυτό κρύβει… Μάθετε και εσείς την αλήθεια από την Πέμπτη 2 Ιουνίου στους κινηματογράφους...

Δείτε το trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...