Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ο θάνατος του Spiderman


Μία δύσκολη απόφαση έλαβαν τα «μεγάλα κεφάλια» της Marvel: Να «σκοτώσουν» έναν από τους πλέον δημοφιλείς ήρωες, τον Spiderman, στη σειρά κόμικς Ultimate Spiderman, χωρίς βέβαια αυτό να επηρεάζει την κλασική σειρά κόμικς του χάρτινου υπερήρωα, The Amazing Spiderman.
Όπως αναφέρει το Associated Press, στο τεύχος 160 της σειράς Ultimate Spiderman ο δημοφιλής ήρωας δίνει μια γενναία μάχη, όμως τελικά πεθαίνει στα χέρια του μισητού εχθρού του, Green Goblin.
O συγγραφέας της σειράς, Brian Bendis, δεν έκρυψε τη λύπη του για τον θάνατο του Spiderman: «Δε θα σας πω ψέματα, αν και ντρέπομαι να το λέω δημόσια. Δάκρυα κυλούσαν από το πρόσωπό μου, ήμουν πολύ συγκινημένος όταν το έγραφα. Είναι ένας χαρακτήρας με τον οποίο έχω δεθεί για πολύ μεγάλο διάστημα και ήμουν σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνος γι’αυτόν. Σημαίνει πολλά για μένα», είπε.
Βέβαια, είναι γνωστό ότι στον κόσμο των κόμικς δεν είναι σπάνιο φαινόμενο η «ανάσταση» των νεκρών υπερηρώων, όμως ο θάνατος ενός τόσο δημοφιλούς χαρακτήρα είναι πάντα ένα σημαντικό γεγονός...

Από το http://www.indexonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...