Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση για την ταχυδρομική αποστολή του τεύχους 12


Ενημερώνουμε τα αγαπητά μας μέλη, τα οποία δεν έχουν λάβει ακόμη το τεύχος 12, να μην ανησυχούν. Η ταχυδρομική αποστολή του τεύχους συνεχίζεται κανονικά, απλώς αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Αιτία αποτελεί η καθυστερημένη εξόφληση προηγούμενων οφειλών κάποιων μελών, λόγω οικονομικών δυσχερειών από την συνεχώς διογκούμενη οικονομική κρίση. Για τα μέλη που έχουν πιστωτικό υπόλοιπο και απορούν γιατί δεν έχουν λάβει το τεύχος τους, τους υπενθυμίζουμε ότι το συγκεντρωμένο απόθεμα του Club χρησιμοποιείται και για τα έξοδα εκτύπωσης του εκάστοτε τεύχους. Έτσι, αφού το απόθεμα συνεχώς αλληλοσυμπληρώνεται από τις καταθέσεις όλων των μελών, τώρα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως σύντομα το κώλυμα θα ξεπεραστεί και όλοι θα μπορέσουν να απολαύσουν την όμορφη έκδοσή μας.
Παρακαλούνται όλα τα μέλη των οποίων ο λογαριασμός τους έχει αρνητικό υπόλοιπο, να προσπαθήσουν να το καλύψουν το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τότε οι αποστολές, όπως είπαμε, συνεχίζονται -ακόμη και με προσωπικό κόστος του γράφοντα.

Με εκτίμηση, προς όλους...

2 σχόλια:

  1. Ελπίζω να λυθούν σύντομα τα προβλήματα αυτά και (με τη συνεισφορά όλων μας) να δούμε σύντομα (πολύ σύντομα!)και το νέο τεύχος να κυκλοφορεί! Αξίζει να προσπαθήσουμε όλα τα μέλη, όπως και όσο μπορεί ο καθένας, για να διατηρήσουμε αυτή την όμορφη-καλαίσθητη έκδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργά και σταθερά προχωρούμε πάντα μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...