Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το Comicdom Con Athens 2012


Αναδημοσιεύουμε το δελτίο τύπου, από το http://www.comicdom.gr

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι το Comicdom Con Athens 2012 θα διεξαχθεί από τις 30 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου, όπως πάντα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22).

Διεθνείς Προσκεκλημένοι
Αποδεικνύοντας, για άλλη μια χρονιά, ότι η αγάπη μας για τα comics δεν γνωρίζει καλλιτεχνικά ή γεωγραφικά σύνορα, προσκεκλημένοι της φετινής διοργάνωσης είναι ο βετεράνος (και εξαιρετικά δημοφιλής στη χώρα μας) Ιταλός δημιουργός, Milo Manara (ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ, ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ), ο καταξιωμένος Βρετανός σεναριογράφος Mike Carey (X-MEN LEGACY, THE UNWRITTEN), o ανερχόμενος Τούρκος σχεδιαστής Yildiray Cinar (FURY OF FIRESTORM, LEGION OF SUPERHEROES) και o Βρετανός σχεδιαστής Rufus Dayglo, ευρύτερα γνωστός για τη δουλειά του στη σειρά TANK GIRL.

Έκθεση Original Art
H φετινή μας έκθεση είναι αφιερωμένη στην ιστορική και άκρως επιδραστική βρετανική ανθολογία 2000 A.D., η οποία αποτελεί, από το 1977, “σπίτι” του Judge Dredd, ενός εκ των δημοφιλέστερων χαρακτήρων στα comics, παγκοσμίως. Στην έκθεση θα φιλοξενηθούν, μεταξύ άλλων, έργα των Dave Gibbons, David Lloyd, Carlos Ezquerra, Trevor Hairsine, Rufus Dayglo, Ron Smith, Mick McMahon και Colin Wilson.



Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα του Comicdom Con Athens 2012, θα περιλαμβάνει επίσης, προβολές, workshops για την τεχνική του σεναρίου και της εικονογράφησης, bazaar ελληνικών καταστημάτων comics και εκδοτικών εταιριών, παιδικό πρόγραμμα, τα Comicdom Awards, τα μοναδικά βραβεία comics για τους Έλληνες δημιουργούς, καθώς και το highlight της περσινής διοργάνωσης, τον Διαγωνισμό Cosplay, στη δεύτερη χρονιά διεξαγωγής του! Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Το Comicdom Con Athens διοργανώνεται, για έβδομη συνεχή χρονιά, από την Comicdom Press και την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Είσοδος Ελεύθερη.



2 σχόλια:

  1. Αναμένουμε άλλη μία εξαιρετικά οργανωμένη γιορτή των κόμικς όπως ήταν και οι προηγούμενες. Milo Manara! Εκεί θα είμαστε φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...