Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Εμείς προτείνουμε... 61 - Μάγισσες και Μάγοι (Φανταστική Λογοτεχνία)


Ένας κόσμος γεμάτος μαγεία, ένα φριχτό απολυταρχικό καθεστώς, δυο αδέλφια που μόλις ανακαλύπτουν τις μαγικές τους ικανότητες· ένα μυθιστόρημα που θα διαβάσετε με κομμένη την ανάσα!

Επιτέλους στα ελληνικά ο πρώτος τόμος της πολυαναμενόμενης τριλογίας μυθιστορημάτων νεανικής φαντασίας του James Patterson!
Διαβάζοντάς το θα γνωρίσετε την απίστευτη ιστορία της Γουίστι και του Γουίτ Όλγκουντ… Τα δύο αδέλφια απήχθησαν απ’ το σπίτι τους μες στη νύχτα, οδηγήθηκαν στη φυλακή και κατηγορήθηκαν ως μάγισσα και μάγος. Όμως δεν ζουν μόνοι τους αυτόν τον τρόμο. Χιλιάδες νέα παιδιά έχουν απαχθεί. Σε ορισμένα έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Άλλα παραμένουν αγνοούμενα. Η μοίρα τους άγνωστη, κι όλοι τρέμουν το χειρότερο –ότι το νέο αυταρχικό καθεστώς δεν θα σταματήσει πουθενά προκειμένου να καταπνίξει τη ζωή και την ελευθερία, τη μουσική και τα βιβλία, την τέχνη, τη μαγεία… και τις επιδιώξεις κάθε φυσιολογικού εφήβου.
Τα περισσότερα αντίγραφα αυτής της ιστορίας έχουν ήδη κατασχεθεί, καταστραφεί, ή καεί στην πυρά. Προλάβετε να προμηθευτείτε ένα από τα σπάνια αντίτυπα που διασώθηκαν και επιλέξτε τον επόμενο αποδέκτη του με προσοχή –προτού να ’ναι πια πολύ αργά…

"Δεν το χωράει το μυαλό μου. Μια ολόκληρη πόλη, οργισμένα πρόσωπα που με κοιτούν λες και είμαι καμιά διεστραμμένη εγκληματίας. Το στάδιο δεν είναι απλώς γεμάτο. Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσωπα –περίεργα, ανάλγητα, στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορα... Και δεν βλέπεις ούτε ένα ζευγάρι βουρκωμένα μάτια, πόσο μάλλον δάκρυα. Ούτε μισή λέξη διαμαρτυρίας.
Καθώς τα ψηφία της αντίστροφης μέτρησης αστράφτουν στις γιγαντοοθόνες στα δύο άκρα του σταδίου, φαίνεται ότι –ως οικογένεια– αυτή θα ’ναι η τελευταία μας μέρα. Βλέπω τον αδελφό μου, τον Γουίτ, να αναρωτιέται αν υπάρχει διέξοδος της τελευταίας στιγμής. Βλέπω τη μητέρα μου να κλαίει σιγανά. Βλέπω τον πατέρα μου, σκυφτό απ’ την παραίτηση –κι ωστόσο να μας χαμογελά πασχίζοντας να κρατήσει το ηθικό μας ακμαίο, θυμίζοντάς μας πως είναι μάταιο να περάσουμε τις τελευταίες μας στιγμές σ’ αυτόν τον πλανήτη δυστυχισμένοι. Αλλά προτρέχω. Υπάρχουν πολλά που πρέπει ν’ αφηγηθώ προτού φτάσουμε στις λεπτομέρειες της δημόσιας εκτέλεσής μας. Οπότε, ας γυρίσουμε λίγο πίσω στον χρόνο..."


Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που απευθύνεται σε παιδιά και έφηβους (από 10 ετών και πάνω) –και σε νέους κάθε ηλικίας!…

Συγγραφείς: James Patterson, Gabrielle Charbonnet
Σελίδες: 344
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-461-482-0
Τιμή: €15,90
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλός σύγχρονος συγγραφέας, πολύ καλή η επιλογή του εκδοτικού οίκου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κλειδάριθμος μας ξαφνιάζει ευχάριστα με την είσοδό του στην λογοτεχνία του Φανταστικού. Ελπίζω να πηγαίνουν καλά οι πωλήσεις για να συνεχίσει έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...