Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Νέες εκδόσεις 629: Ο Μικρός Ήρως - Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής #9 (41-45)


Τα τεύχη 41 έως 45 του θρυλικού ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ, που πρωτοκυκλοφόρησαν το 1953, δεμένα σε έναν συλλεκτικό τόμο, που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής"

Ο Γιώργος Θαλάσσης επιστρέφει για να μας θυμίσει τις περιπέτειές του. Αυτή τη φορά, τον βρίσκουμε φιλοξενούμενο στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής", η οποία κυκλοφόρησε από χθες (λόγω της αργίας του Μεγάλου Πνεύματος). Με το φύλλο 238, λοιπόν, της εφημερίδας, μπορείτε να βρείτε (στην έκδοση των 4 ευρώ, με τις προσφορές) τον ένατο τόμο της νέας σειράς του περιοδικού (θυμίζουμε ότι οι πρώτοι 6 τόμοι είχαν κυκλοφορήσει με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", ενώ οι επόμενοι δύο ανεξάρτητα στα περίπτερα).
Συνεχίστε τη συλλογή του θρυλικού ιστορικού περιοδικού του Στέλιου Ανεμοδουρά, που μάγεψε, συγκίνησε, παρηγόρησε, εμψύχωσε και δίδαξε δύο ολόκληρες γενιές.
Το θρυλικό Παιδί-Φάντασμα, ο Mικρός Ήρωας Γιώργος Θαλάσσης και οι βασικοί σύντροφοί του στις περιπέτειες, η γλυκιά Kατερίνα και ο διαρκώς πεινασμένος Σπίθας, οι ήρωες μιας αντιστασιακής παρέας Ελληνόπουλων, σας περιμένουν στις περιπέτειές τους στην περίοδο της Κατοχής.
Το ανάγνωσμα του Στέλιου Ανεμοδουρά με τα σκίτσα του Βύρωνα Απτόσογλου σφράγισε μια μεγάλη περίοδο της ελληνικής ιστορίας, γαλούχησε χιλιάδες νέους και ανέδειξε την αγάπη για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, την περηφάνια για την πατρίδα και την πίστη στην εθνική ομοψυχία.

Το σχόλιό μας: Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει αυτόνομα και στα περίπτερα, οπότε αν δεν προλάβετε να αγοράσετε την εφημερίδα, θα μπορέσετε να το αγοράσετε κάποια στιγμή αργότερα. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αν μπορέσετε να το πάρετε μέσω της εφημερίδας, στέλνετε το μήνυμα πως στηρίζετε την κυκλοφορία τέτοιων περιοδικών μέσω εφημερίδων. Έτσι, θα μπορέσουμε να δούμε και στο μέλλον παρόμοιες συνεργασίες. Καλώς ή κακώς, λόγω κρίσης, τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα και οι εφημερίδες μας έγιναν απαραίτητα ώστε να μπορούμε να προμηθευόμαστε τέτοιου είδους εκδόσεις περιοδικών και κόμικς. Στηρίζουμε, λοιπόν και αυτή τη προσπάθεια...


ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

1 σχόλιο:

  1. Η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει στηρίξει τα αγαπημένα μας αναγνώσματα. Καλό είναι λοιπόν να της το ανταποδώσουμε, ώστε να συνεχίσει να μας προσφέρει ενδιαφέρουσες εκδόσεις -με κορυφαία αυτή του Μπλεκ φυσικά! Στηρίζουμε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...