Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Τα περιοδικά Disney επιστρέφουν!


Χαράς Ευαγγέλια για τους Έλληνες φίλους της Disney, καθώς ανακοινώθηκε από το site της "Καθημερινής" η έκδοση των καινούριων περιοδικών της εταιρείας. Το "Μίκυ Μάους" επιστρέφει και αυτό πρέπει να θεωρείται -πλέον- γεγονός! Μαζί του κάποιες από τις σημαντικότερες σειρές που εξέδιδε και ο Τερζόπουλος. Αναμένοντας με αγωνία να πιάσουμε τα πρώτα καινούρια τεύχη στα χέρια μας, σας δίνουμε μια πρώτη γεύση για το τι έρχεται...

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ
Ο Μίκυ είναι ο πιο αναγνωρίσιμος και δημοφιλής χαρακτήρας της Disney. Έχει ψυχαγωγήσει και εμπνεύσει δεκάδες γενεές παιδιών για περισσότερα από 80 χρόνια παγκοσμίως. Είναι ο χαρακτήρας που έχει αγαπηθεί περισσότερο και έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων παιδιών. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-12 ετών
Ο Μίκυ σε αριθμούς παγκοσμίως:
98% δείκτης αναγνωσιμότητας
$9+ δισ. σε πωλήσεις στα καταναλωτικά προϊόντα (συμπεριλαμβανομένου και τις εκδόσεις)
Διαχρονικά η Λέσχη του Μίκυ κάνει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση από τις αντίστοιχες παιδικές σειρές
Ο Μίκυ προσεγγίζει πάνω από 300 εκ. άτομα στην Ευρώπη πουλώντας περισσότερα από 100 εκ. περιοδικά το χρόνο
Εβδομαδιαίο (52 τεύχη το χρόνο)
Διάσταση 13,5 Χ 20,5
Κόλλα

ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΚΥ
Το Σούπερ Μεγάλο Μίκυ εκτός από την ψυχαγωγική, με χιουμοριστικές και περιπετειώδεις ιστορίες κόμικς, έχει συγχρόνως και εκπαιδευτική διάσταση. Έτσι, εκτός από τις μεγάλου μεγέθους ιστορίες του Μίκυ, του Ντόναλντ και του Γκούφυ, περιλαμβάνει παιχνίδια και σπαζοκεφαλιές που εξασκούν τις ικανότητες των παιδιών και οξύνουν την αντίληψή τους. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-12 ετών.
Τριμηνιαίο (4 τεύχη το χρόνο)
Διάσταση17 x 23,7
Καρφίτσα



ΦΑΝΤΟΜ
Οι νέες εικονογραφημένες περιπέτειες του υπερήρωα της Λιμνούπολης. Ο Φάντομ Ντακ, η υπερηρωική πλευρά του Ντόναλντ Ντακ, βαδίζει στα μονοπάτια των αμερικανικών κόμικς με υπερήρωες, προσφέροντας δράση και περιπέτεια σε καταιγιστικό ρυθμό. Απευθύνεται σε αγόρια ηλικίας 8-12 ετών.
Μηνιαίο (12 τεύχη το χρόνο)
Διάσταση17 x 23,7
Καρφίτσα



DISNEY-PIXAR CARS
Συναρπαστικοί χαρακτήρες από τον κόσμο των αυτοκινήτων έρχονται με νέες ιστορίες αγώνων, περιπέτειας, φιλίας και χιούμορ. Ακόμα δραστηριότητες, παιχνίδια και ζωγραφικές συμπληρώνουν την ψυχαγωγία των αγοριών ηλικίας 6-9 ετών. Το κάθε τεύχος συνοδεύεται από δώρο.
Διμηνιαίο (6 τεύχη το χρόνο)
Διάσταση 20,5 x 27,5
Καρφίτσα

PRINCESS
Οι αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney, ηΧιονάτη, η Πεντάμορφη, η Σταχτοπούτα, η Αυγή, η Αριέλ, η Μερίντα και η Ραπουντζέλ συνυπάρχουν σε έναν ονειρικό και τρυφερό κόσμο, προωθώντας αξίες όπως η ευγένεια, η καλοσύνη, η χάρη, η ψυχικά χαρίσματα και οι αρετές. Απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 4-8 ετών. Το κάθε τεύχος συνοδεύεται από δώρο.
Μηνιαίο (12 τεύχη το χρόνο)
Διάσταση 20,5 x 27,5
Καρφίτσα



DISNEY JUNIOR
Όλοι οι ήρωες από τις αγαπημένες προσχολικές και πρωτοσχολικές τηλεοπτικές σειρές του καναλιού της Disney Junior, όπως η Λέσχη του Μίκυ, οΜαστοράκο, κ.α, πρωταγωνιστούν σε υπέροχες ιστορίες και σε δραστηριότητες που προωθούν την ανάπτυξη της φαντασίας και έκφρασης των παιδιών μέσα από εκπαιδευτικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό υλικό. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 3-6 ετών. Το κάθε τεύχος συνοδεύεται από δώρο.
Μηνιαίο (12 τεύχη το χρόνο)
Διάσταση 20,5 x27,5
Καρφίτσα

GOOOL
Έκτατη έκδοση περιοδικού αφιερωμένου αποκλειστικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί φέτος στη Βραζιλία. Ο Ντόναλντ και οι αγαπημένοι ήρωες της Disney πρωταγωνιστούν με τον Χοσέ Καριόκα, τον Βραζιλιάνο ήρωα, σε απίθανες ιστορίες με θέμα το ποδόσφαιρο καθώς και σε πολλές σελίδες ψυχαγωγίας με ειδικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Απευθύνεται σε αγόρια ηλικίας 6-9 ετών.
Διάσταση 20,5 x 27,5
Καρφίτσα


ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...