Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Νέες εκδόσεις 636: Ο Μικρός Ήρως - Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής #10 (46-50)


Τα τεύχη 46 έως 50 του θρυλικού ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ, που πρωτοκυκλοφόρησαν το 1953, δεμένα σε έναν συλλεκτικό τόμο, που κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής"

Ο Γιώργος Θαλάσσης επιστρέφει για να μας θυμίσει τις περιπέτειές του. Αυτή τη φορά, φιλοξενούμενος στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής", η οποία κυκλοφόρησε την Κυριακή 15 Ιουνίου. Με το φύλλο 239, λοιπόν, της εφημερίδας (στην έκδοση των 4 ευρώ, με τις προσφορές)δόθηκε ο δέκατος τόμος της νέας σειράς του περιοδικού (θυμίζουμε ότι οι πρώτοι 6 τόμοι είχαν κυκλοφορήσει με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", ενώ οι επόμενοι δύο ανεξάρτητα στα περίπτερα).
Συνεχίστε τη συλλογή του θρυλικού ιστορικού περιοδικού του Στέλιου Ανεμοδουρά, που μάγεψε, συγκίνησε, παρηγόρησε, εμψύχωσε και δίδαξε δύο ολόκληρες γενιές.
Το θρυλικό Παιδί-Φάντασμα, ο Mικρός Ήρωας Γιώργος Θαλάσσης και οι βασικοί σύντροφοί του στις περιπέτειες, η γλυκιά Kατερίνα και ο διαρκώς πεινασμένος Σπίθας, οι ήρωες μιας αντιστασιακής παρέας Ελληνόπουλων, σας περιμένουν στις περιπέτειές τους στην περίοδο της Κατοχής.
Το ανάγνωσμα του Στέλιου Ανεμοδουρά με τα σκίτσα του Βύρωνα Απτόσογλου σφράγισε μια μεγάλη περίοδο της ελληνικής ιστορίας, γαλούχησε χιλιάδες νέους και ανέδειξε την αγάπη για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, την περηφάνια για την πατρίδα και την πίστη στην εθνική ομοψυχία.

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...