Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Έκθεση κλασσικών οχημάτων στο Ηράκλειο Κρήτης


Το περιοδικό Classic Century, για 4η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει μεγάλη έκθεση κλασικών οχημάτων στην Πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου από 20-29 Ιουνίου από το πρωί στις 10:00 μέχρι το βράδυ στις 10:00.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός αφού θα έχουν την ευκαιρία οι νεώτεροι επισκέπτες να δουν από κοντά οχήματα και εικόνες μιας άλλης εποχής αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία να θυμηθούν περασμένες αλλά όχι ξεχασμένες δεκαετίες.
Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει μια μεγάλη έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από τον 20ο αιώνα που έχουν σχέση με την εξέλιξη της αυτοκίνησης αλλά και τη σχέση των οχημάτων με τον άνθρωπο μέσα από την καθημερινότητα όσων έζησαν αυτές τις δεκαετίες και συνδέθηκαν μαζί τους είτε ως μέσο μεταφοράς, διασκέδασης ή εργασίας.
Παράλληλα θα διεξαχθούν ενημερωτικές ομιλίες και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις σχετικά με την ιστορική διαδρομή των κλασικών οχημάτων αλλά και τη διαδικασία της αποκατάστασης τους στη σημερινή εποχή.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλεται βίντεο με εικόνες από άλλες εκθέσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό καθώς και ιστορικά ράλλυ και αυτοκινητοδρομίες. Τέλος θα υπάρχει η δυνατότητα της ανάδειξης του ομορφότερου κλασικού αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας μέσα από μια διαδικασία καλλιστείων.
Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν χιλιάδες επισκέπτες, μιας και βρισκόμαστε σε έντονη τουριστική περίοδο. Το εισιτήριο για την είσοδο στο χώρο των 2 ευρώ ανά άτομο θα είναι προαιρετικό και τα καθαρά έσοδα θα δοθούν υπέρ του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Ηρακλείου.

Πηγή: http://busoldtimers.blogspot.gr/

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...