Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Νέες εκδόσεις 631: Μουντιάλ - Βραζιλία 2014 (Comic book)


Τα περιοδικά Disney είναι ξανά ανάμεσά μας! Ο καινούριος τους εκδότης ("Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε."), ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό την παραγωγή και μας παρουσιάζει το πρώτο του εγχείρημα. Αυτό είναι, βέβαια, μόνο η αρχή, καθώς περιμένουμε στις 20 Ιουνίου να κυκλοφορήσει και το καινούριο "Μίκυ Μάους". Ευχόμαστε καλές πωλήσεις και ελπίζουμε να δούμε σύντομα στα περίπτερα και τους υπόλοιπους τίτλους...
Για την παρούσα έκδοση να πούμε ότι πρόκειται για ένα τεύχος-αφιέρωμα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Στις 68 σελίδες της περιλαμβάνει την ιστορία "Το μυστήριο του χαμένου Μουντιάλ" (σε 4 επεισόδια), καθώς και δύο ιστορίες με παιχνίδια: "Για όλα φταίει ο τερματοφύλακας" (με τον Ντόναλντ) και "Σχολιασμός με στυλ" (με τον Μίκυ Μάους). Επίσης, θα βρείτε ένα πολύ όμορφο επιτραπέζιο παιχνίδι με τίτλο "Ο μεγάλος τελικός", με οδηγίες, χάρτινα πιόνια και ότι άλλο χρειάζεται, ενώ υπάρχουν και πολλές κάρτες γνώσεων με ερωτήσεις γύρω από τον θεσμό του Παγκόσμιου Κυπέλου. Τέλος, με το τεύχος δίνονται δώρο 6 αυτοκόλλητα της Panini, για το αντίστοιχο άλμπουμ της εταιρείας, καθώς και ένα όμορφο καρτελάκι με βαφή προσώπου, στα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος! Μια "πλούσια" σε περιεχόμενο έκδοση, η τιμή της οποίας είναι 2,90 ευρώ.
Καλή ανάγνωση!

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

2 σχόλια:

  1. Καλή αρχή, στη νέα αυτή ζωή των αγαπημένων ηρώων στην Ελλάδα. Ελπίζουμε σε ότι καλύτερο και θα στηρίξουμε ανάλογα....μας έλειψαν τα περιοδικά αυτά σχεδόν ένα χρόνο τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρά τις αντίθετες αρχικές προβλέψεις, τελικά μάλλον θα ξεκινήσει και πάλι ακόμη και το ΚΟΜΙΞ!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...