Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Νέες εκδόσεις 690: Νέος Μπλεκ #9


ΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ...
...ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!

Το ένατο τεύχος του "Νέου Μπλεκ" κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Ένα περιοδικό που μας γυρίζει στο παρελθόν, θυμίζοντάς μας τις ιστορίες που διαβάζαμε ως παιδιά, ενώ παράλληλα μας βοηθά να γνωρίσουμε πτυχές των αγαπημένων μας ηρώων που δεν γνωρίζαμε. Επίσης, σε αυτό το τεύχος υπάρχει ένας νέος πρωτότυπος διαγωνισμός με δώρο ένα tablet "LENOVO".


Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:
1. Μπλεκ: Η μυστική συγκέντρωση (Α' Δημοσίευση: Μεγάλος Μπλεκ - 1972)
2. Καθηγητής Μυστήριος: Οι ρίζες του Καθηγητή Μυστήριου - Α' επεισόδιο (Α' Δημοσίευση)
3. Ο Τετρακοσάρης - Α' επεισόδιο (Α' Δημοσίευση)
4. Ζαγκόρ: Ο δήμιος της νύχτας (Α' Δημοσίευση: Μεγάλος Μπλεκ - 1973)
5. Ζαγκόρ: Η πόρτα του φόβου (Α' Δημοσίευση: Μεγάλος Μπλεκ - 1972)
6. Μαρκ: Μια περιπέτεια του νεαρού Μαρκ (Α' Δημοσίευση)
7. Ρόυ Ρέης: Ώρες αγωνίας (Α' Δημοσίευση: Ζαγκόρ - 1972)
8. Τομ: Η μαγεμένη καμπάνα (Α' Δημοσίευση: Μπλεκ - 1975)



Το σχόλιό μας: Όπως γράφει στο Editorial του τεύχους ο εκδότης Λεωκράτης Ανεμοδουράς, διακόπτεται η δημοσίευση των ιστοριών του Τομ Κάρτερ, από το επόμενο τεύχος. Πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος ήρωας άξιζε να βρίσκεται στο περιοδικό, όμως αυτό είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Η ένστασή μας έγκειται στο γεγονός ότι στο παρόν τεύχος δεν τελειώνει η περιπέτεια του Τομ. Ίσως να έπρεπε να περιμένουμε το τέλος της πριν δείξουμε την... άγουσα στον συμπαθή αυτό νεαρό...
Συγχαρητήρια και πολλές ευχές για το νέο κόμικς των φίλων Νίκου Νικολαΐδη και Κώστα Φραγκιαδάκη ("Ο Τετρακοσάρης") που ξεκινά από αυτό το τεύχος!

Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Σελίδες: 164
Τιμή: 3,90


ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

3 σχόλια:

  1. Παναγιωτη συμφωνω απολυτα για τον ΤΟΜ ΚΑΡΤΕΡ!!Δεν επρεπε να αφαιρεθει απο τιs σελιδεs του ΜΠΛΕΚ!Μη ξεχναμε οτι δεν ειχε επανεκδοθει καμμια φορα απο το 1975!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνώ κ γω με τη κατάργηση του Τομ Κάρτερ. ίσως να φανώ κ λίγο αιρετικός εδώ μα νομίζω ότι η φουρνιά των ιστοριών του Ζαγκόρ στο Μπλεκ είναι κατά πολύ κατώτερη σε σχέση με τις σελίδες του Τομ Κάρτερ! Θεωρώ ότι δε του δόθηκαν αρκετές σελίδες έτσι ώστε να τις χαρούν οι αναγνώστες. Όσον αφορά για τον Τετρακοσάρη.....καλή επιτυχία...και ίδωμεν! Πάντως στηρίζουμε Μπλεκ με κάθε τρόπο πάρα τις όποιες μικρές διαφωνίες που έχει ο καθένας μας...αξίζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω μαζί σας, παιδιά. Όμως, ο Λεωκράτης, ο Νίκος και όλοι όσοι ασχολούνται με το περιοδικό, φροντίζουν για το καλύτερο και συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...