Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Έτοιμος και ο πίνακας του Πεπίτο Γκονζάλες!


Ο ακούραστος δημιουργός και ζωγράφος της Θρυλικής Τετράδας, Κωνσταντίνος Ραμπατζής, έφτιαξε και μας παρουσιάζει έναν ολοκαίνουριο πίνακα με τον Πεπίτο Γκονζάλες (τον κωμικό βοηθό του Τζιμ Άνταμς, του θρυλικού Μικρού Σερίφη - Μικρού Κάου-μπόυ - Μικρού Αρχηγού).
Πρόκειται για ένα όμορφο έργο με κυρίαρχα στοιχεία το γέλιο και τον τρόμο! Ο... θρυλικός Γκονζάλες, ως γνωστόν, έτρεμε τα φαντάσματα! Ο καινούριος αυτός πίνακας έρχεται να μας θυμίσει και πάλι τις καταπληκτικές περιπέτειες που διαβάζαμε στα αγαπημένα μας περιοδικά.
Ο κος Ραμπατζής, έχει υποσχεθεί στον εαυτό του -αλλά και σε όλους εμάς- να ολοκληρώσει την σειρά με τους πίνακες των ηρώων, οπότε περιμένουμε πια με ανυπομονησία να δούμε και τον Τσιπιρίπο!
Καλή συνέχεια κύριε Κώστα!...


Ο ζωγράφος Κωνσταντίνος Ραμπατζής, φωτογραφίζεται με τον νέο του πίνακα και με τον εγγονό του, τον μικρό Θεμιστοκλή

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

3 σχόλια:

  1. Άλλος ένας εκπληκτικός πίνακας του κ. Ραμπατζή!!! Το ταλέντο όσο και να μεγαλώσει κανείς δεν χάνεται ούτε ξεχνιέται! Περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν και τον τελευταίο πίνακα του Τσιπιρίπο.

    Υ.Γ: Μήπως πρέπει να κάνω σιγά - σιγά χώρο στον τοίχο του δωματίου μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aκόμη ένας όμορφος πίνακας. Σε αναμονή και του επόμενου...κ ελπίζω όχι τελευταίου. Υπάρχουν πολλοί ακόμη ήρωες στο πάνθεον της θρυλικής τετράδας κ ο κος Ραμπατζής φαντάζει ακούραστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τον Τσιπιρίπο, ετοιμάστε... παραγγελίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...