Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η φωτογραφία της Θρυλικής Τετράδας


Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, μετά τις αναρτήσεις των προηγούμενων ημερών (βλέπε εδώ και εδώ), σας παρουσιάζουμε σήμερα μια σπάνια φωτογραφία της Θρυλικής Τετράδας! Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια ιστορική φωτογραφία, τραβηγμένη στο Ώστιν του Τέξας, γύρω στα 1875. Σε αυτήν, φαίνονται καθαρά οι τέσσερις μικροί υπερασπιστές του Νόμου, ο αρχηγός τους Κάπταιν Κούπερ, καθώς και τα αγαπημένα τετράποδα της παρέας!...
Μόνο που οι φιγούρες προέρχονται από την Playmobil συλλογή μας...
Εντάξει, κάποιοι το είχατε καταλάβει ότι ήταν μια μικρή και αθώα φάρσα, κάποιοι άλλοι όχι. Το ότι τόσο εύκολα παρασύρθηκαν πολλοί και θεώρησαν ότι θα μπορούσε να υπάρχει μια πραγματική φωτογραφία της Θρυλικής Τετράδας (παρόλο που η προηγούμενη ανάρτηση "ανέβηκε" την Πρωταπριλιά), δείχνει ένα και μόνο πράγμα: την υπερβολικά μεγάλη αγάπη που νιώθουμε γι' αυτούς τους φανταστικούς ήρωες! Και είναι τόση αυτή η αγάπη, που συνεχίζουμε να τους θεωρούμε υπαρκτά πρόσωπα!
Βέβαια, σημαντικό ρόλο στο παραπάνω, έπαιξαν και οι δύο κύριοι συγγραφείς των περιπετειών της Θρυλικής Τετράδας: ο Κώστας Φωτεινός (Πότης Στρατίκης) και ο Γιώργος Μαρμαρίδης. Η ζωντάνια και η γλαφυρότητα των κειμένων τους ήταν που μας έκανε να αισθανόμαστε έτσι, γι' αυτά τα παιδιά.
Όμως, επειδή σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα ανακοινώσουμε κάτι πολύ ευχάριστο που ετοιμάζουμε για το blog μας, ήρθε η ώρα να σας το αποκαλύψουμε.
Έχουμε ήδη ξεκινήσει να προσαρμόζουμε μια πολύ όμορφη περιπέτεια των παιδιών, σε κείμενο που θα το συνοδεύουν εικόνες όπως η παραπάνω. Μετά το καλοκαίρι, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, μέσα από το blog μας, μια περιπέτεια της Θρυλικής Τετράδας, σκηνοθετημένη σαν ταινία, με πρωταγωνιστές φιγούρες Playmobil!
Το αυθεντικό Φαρ-Ουέστ θα ζωντανέψει ξανά, για τα μάτια σας μόνο! Ο Τζιμ, η Ντιάνα, ο Πεπίτο και ο Τσιπιρίπο θα σκορπίσουν ρίγη συγκινήσεως με τα κατορθώματά τους! Εκατοντάδες Ινδιάνοι και κάου-μπόυδες, κοπάδια από βίσωνες, ένα οχυρό του ιππικού με δεκάδες ετοιμοπόλεμους στρατιώτες, άλογα, άμαξες, βόδια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, θα παρελάσουν από την οθόνη του υπολογιστή σας! Θα είναι κάτι εντελώς πρωτοποριακό!
Μέχρι τότε, θα σας δίνουμε δείγματα από τα... γυρίσματα της ταινίας, για να παίρνετε σιγά-σιγά μια γεύση!
Μείνετε συντονισμένοι και δεν θα χάσετε!...


Και η... αυθεντική, ασπρόμαυρη φωτογραφία

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

6 σχόλια:

  1. Παρουσιάζει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον....πρωτότυπο, ευφάνταστο ως ιδέα, αναμένουμε τα πρώτα δείγματα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πω την αλήθεια, με ξενέρωσε λίγο που η φωτογραφία είναι μόνο με playmobil, αλλά αυτό πιστεύω ότι οφείλεται στην μεγάλη αγάπη που νιώθουμε για την Θρυλική Τετράδα! Όσον αφορά τώρα, τη δημιουργία μίας περιπέτειας των θρυλικών παιδιών με playmobil ακούγεται μία καλή και προτότυπη ιδέα! Αναμένουμε σιγά- σιγά τα πρώτα δείγματα. Σίγουρα το ιδανικότερο θα ήταν η δημιουργία μίας ταινίας με πραγματικούς ηθοποιούς, αλλά αυτό φαντάζει αδύνατο απ'όλες τις πλευρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα αδυνατα παρα...τω σινεμα, δυνατα παρα τοις αλλες μορφες τεχνης! Εχετε πιστοι και θα δουν πολλα (και ενδιαφεροντα) τα ματια μας (-σας)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το λες; Τι το λες; Το λέω εγώ; Εσύ, γιατί το λες;
      (Τάδε έφη Κώστας Χατζηχρήστος)...

      Διαγραφή
  4. Εξαιρετικά πρωτοποριακή ιδέα! Μου φαντάζει δύσκολη στην υλοποίησή της, όμως το Club, έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει πολύ καλά και στα δύσκολα. Άντε και στο σινεμά (ή σε όποια άλλη τέχνη είναι δυνατή η μεταφορά της Θρυλικής Τετράδας)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. johhywest. to kalitero apo ola o mikros serifis stin megali othoni se stil western seira me ekpliktika epeisodia opos i bonanza. m a k a r i ,,,to eyxomai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...