Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Εμείς προτείνουμε... 332: Ημερολόγιο αφανισμού (Νουβέλα Επιστημονικής Φαντασίας)


Μπορείς να επιβιώσεις από μία πυρηνική έκρηξη.
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγη τύχη και ίσως ένα αυτοσχέδιο κουστούμι καλυμμένο με κατσαρίδες. Θα μπορούσε να δουλέψει. Αυτό τουλάχιστον πίστευε ο Ντην πριν πέσουν οι βόμβες και πριν το κουστούμι του τον ωθήσει στη δολοφονία ενός πολύ σημαντικού άντρα μπροστά στο μνημείο του Ουάσινγκτον.
Τώρα πια η Ουάσινγκτον φαίνεται φρικτά άδεια. Η ζωή στη Γη φτάνει στο τέλος της. Γεγονός που δημιουργεί στον Ντην την απλή απορία: "Και τώρα, τι γίνεται;" Η απάντηση σ' αυτή την ερώτηση θα τον οδηγήσει σε ένα μυστηριώδες ταξίδι σε μία νέα μεταπυρηνική Αμερική, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μοναξιά, τη ραδιενέργεια, τον έρωτα και ένα ασταμάτητα εξελισσόμενο κουστούμι από κατσαρίδες, με δική του θέληση.
Η παράξενη περιπέτεια του Ντην είναι το τελευταίο χρονικό της ανθρώπινης ύπαρξης, οι τελευταίες καταχωρίσεις στο ανθρώπινο... Ημερολόγιο Αφανισμού!

-"Ο Jeremy Robert Johnson χορεύει σε έναν εντελώς διαφορετικό ρυθμό. Αγαπέι τη γλώσσα, αγαπάει το ακραίο κι αγαπάει κι εμάς τους ανθρώπους. Αυτό θα πει ψυχαγωγία... και λογοτεχνία".
Jack Ketchum

Συγγραφέας: Jeremy Robert Jonson
Μετάφραση: Νίκος Ρούσσος
Εξώφυλλο: Μαλακό
Εικονογράφηση εξωφύλλου: Χρήστος Μαρτίνης
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Δεκεμβρίου 2014
ISBN: 978-618-5116-07-1
Σελίδες: 100
Εκδόσεις: Jemma Press
Τιμή: 8,50€


------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...