Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Νέες εκδόσεις 777 - Ο Μικρός Ήρως #17 (81-85)


Τα τεύχη 81 έως 85 του θρυλικού ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ,
δεμένα σε έναν συλλεκτικό τόμο

Ο Γιώργος Θαλάσσης επιστρέφει για να μας θυμίσει τις περιπέτειές του. Συνεχίστε τη συλλογή του θρυλικού ιστορικού περιοδικού του Στέλιου Ανεμοδουρά, που μάγεψε, συγκίνησε, παρηγόρησε, εμψύχωσε και δίδαξε δύο ολόκληρες γενιές.
Το θρυλικό Παιδί-Φάντασμα, ο Μικρός Ήρωας Γιώργος Θαλάσσης και οι βασικοί σύντροφοί του στις περιπέτειες, η γλυκιά Κατερίνα και ο διαρκώς πεινασμένος Σπίθας, οι ήρωες μιας αντιστασιακής παρέας Ελληνόπουλων, σας περιμένουν στις περιπέτειές τους στην περίοδο της Κατοχής.
Το ανάγνωσμα του Στέλιου Ανεμοδουρά με τα σκίτσα του Βύρωνα Απτόσογλου σφράγισε μια μεγάλη περίοδο της ελληνικής ιστορίας, γαλούχησε χιλιάδες νέους και ανέδειξε την αγάπη για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, την περηφάνια για την πατρίδα και την πίστη στην εθνική ομοψυχία.

Κυκλοφορεί από τις 2 Ιανουαρίου στην Αθήνα και από τις αρχές Φεβρουαρίου στην υπόλοιπη Ελλάδα.

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

1 σχόλιο:

 1. Να αναφέρω ότι τρέχει και ένας μεγάλος διαγωνισμός του Μικρού Ήρωα μέχρι τις 15 Ιανουάριου με ένα μοναδικό έπαθλο, τους 100 τόμους που είχαν κυκλοφορήσει τη δεκαετία του '80!!

  Αντιγράφω από την επίσημη σελίδα του Μικρού Ήρωα στο facebook που μπορεί να βρεθεί στο εξής link:

  https://el-gr.facebook.com/MikrosHrws

  Μεγάλος Διαγωνισμός “ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ”. Απαντήστε μας στην εξής ερώτηση:

  “ Ποιοι είναι οι τίτλοι των 2 τελευταίων τευχών του ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ (Νο 799 και Νο 800) που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό “ΑΝΤΙ” το 1995;”

  Αφού κάνετε (αν δεν έχετε κάνει) like στην επίσημη σελίδα του Μικρού Ήρωα, στείλτε μας με μήνυμα (στη σελίδα μας στο fb) τη σωστή απάντηση εως τις 15 Ιανουαρίου, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας. Ένας τυχερός που θα προκύψει μετά από κλήρωση θα κερδίσει τους 100 τόμους του Μικρού Ήρωα (έκδοση 85’).

  Σας ευχόμαστε καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...