Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Νέες εκδόσεις 784 - Assassin's Creed (Τόμοι 4, 5, 6)


Οι χαρακτήρες του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού Assassin’s Creed, που πούλησε περισσότερα από 57.000.000 αντίτυπα, παίρνουν ζωή αποκλειστικά από την πένα του διάσημου σεναριογράφου Corbeyran και του εικονογράφου Djillali Defali, για να μας διασκεδάσουν μέσα από μια παθιασμένη περιπέτεια που προκαλεί το χρόνο και την επιστήμη –μια περιπέτεια απόλυτα απερίγραπτη, που θα συνεπάρει τους φανατικούς των παιχνιδιών αλλά και όλους τους άλλους!

Συγγραφέας: Eric Corbeyran
Μεταφραστής: Γιάννης Πλιώτας
Επιμελητής: Βίκυ Κατσαρού
Εικονογράφος: Djillali Defali
Ημερομηνία έκδοσης: 26/11/2014
Αριθμός σελίδων: 48 ο κάθε τόμος
Format: Hardback
Μέγεθος: 23,0 x 30,0
Χώρα προέλευσης: Γαλλία
Εκδόσεις: Διόπτρα
Τιμή: €13,30 ανά τόμο

Assassin's Creed 4: Αναζήτηση

Ο Ασασίνος Τζόναθαν Χοκ αναλαμβάνει την πιο επικίνδυνη αποστολή της ζωής του. Να αναζητήσει το μυστηριώδες Σκήπτρο της Ίσιδας.
Νέος κύκλος, νέα εποχή, νέος Ασασίνος…
Ο Τζόναθαν Χοκ, μέλος της αδελφότητας των Ασασίνων, κληρονομεί το «φάκελο 24», που τον είχε εγκαταλείψει ο Ντέσμοντ Μάιλς: θα ξαναβρεί το κομμάτι του Έντεν Νο 24. Χάρη στον πρόγονό του Ελ Κακρ, ο Χοκ οδηγεί παράλληλα την έρευνα πίσω στο 1257, στην Αίγυπτο. Όμως οι Ναΐτες αναζητούν επίσης αυτό το πολύτιμο αντικείμενο...

ISBN: 978-960-364-827-7


Assassin's Creed 5: Συνωμοσία

Η Αίγυπτος του 13ου αιώνα βρίσκεται σε αναταραχή. Μόνο ο Ελ Κακρ μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην τρομακτική συνωμοσία των Ναϊτών.
Ενώ ο Τζόναθαν Χοκ, ο διάδοχος του Ντέσμοντ Μάιλς, ξεσκεπάζει τον προδότη που διείσδυσε στην ομάδα του, ο πρόγονός του Ελ Κακρ εξαπολύει μια άγρια επίθεση εναντίον των Ναϊτών για την κατοχή του σκήπτρου της Άσετ. Σε μια Αίγυπτο σε κατάσταση αναταραχής μετά τη δολοφονία του σουλτάνου Αν Νασίρ Μουχάμαντ, το αρχαίο τεχνούργημα της θεάς αποτελεί πρωταρχικό απόκτημα, μιας και δίνει στον κάτοχό του την απίστευτη δύναμη να αλλάξει το ρου της ιστορίας.


Assassin's Creed 6: Αναμέτρηση

Όλα τα πράγματα φτάνουν σε ένα τέλος. Ο Τζόναθαν Χοκ θα δώσει την έσχατη αναμέτρηση με τους προαιώνιους εχθρούς της Αδελφότητας.
Στην Αίγυπτο του 14ου αιώνα, ο Ασασίνος Eλ Κακρ είναι έτοιμος να επιστρέψει το σκήπτρο της Άσετ στην αδελφότητα, όταν αναπάντεχα μπαίνει στο δρόμο του η μυστηριώδης Λεϊλά.
Επτά αιώνες αργότερα, ο Τζόναθαν Χοκ προσπαθεί να ξαναπάρει στα χέρια του το τεχνούργημα, δίνοντας έναυσμα σε μια καθηλωτική μάχη ανάμεσα στους Ασασίνους και στους Ναΐτες.
Ανακαλύψτε σε αυτό τον τόμο το τέλος του αιγυπτιακού έπους!

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...