Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ένα (προσωρινό) αντίο στη Μέση Γη...


Billy Boyd: The Last Goodbye

Ο ηθοποιός Billy Boyd, που είχε υποδυθεί τον Pippin στην τριλογία του "Lord of the Rings" και τραγουδήσει στο "Return of the King" το τραγούδι "Edge of Night", επέστρεψε φέτος με το κομμάτι "The Last Goodbye", που ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας "Hobbit: The Battle of the Five Armies". Το "The Last Goodbye" είναι γραμμένο από τον ίδιο, ο οποίος δήλωσε: «Αφού είδα την ταινία, πήγα στο δωμάτιό μου και ξεκίνησα να καταγράφω ιδέες. Μαζί με τους Fran και Philippa ξεκινήσαμε να στήνουμε το τραγούδι που πιστεύαμε ότι χρειάζεται η ταινία... Ανακαλύψαμε ότι αυτό δεν ήταν το τραγούδι τέλους για το "The Battle of the Five Armies" αλλά ένα αντίο στη Μέση Γη».

Έτσι, δημιουργήθηκε και ένα μουσικό videoclip για το τραγούδι "The Last Goodbye", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.
Ο ίδιος ο Billy Boyd εμφανίζεται στο βίντεο να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει, ανάμεσα από σκηνές όλων των ταινιών που βασίστηκαν στα βιβλία του Tolkien ("Lord of the Rings" και "Hobbit"). To βίντεο και το τραγούδι είναι προς τιμήν όλων όσων κατάφερε η ομάδα να επιτύχει με αυτές τις ταινίες από το 2001 μέχρι τώρα!
Ανοίξτε τα ηχεία, λοιπόν, και απολαύστε το!...



------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...