Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Το blog μας ψάχνει για συνεργάτες


Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους επισκέπτες…

Σας αρέσει το γράψιμο; Βρίσκετε ενδιαφέρουσα την θεματολογία του blog, του Club Φίλων Μικρού Σερίφη; Αγαπάτε τα κόμικς, την λογοτεχνία, τον κινηματογράφο; Σας αρέσουν τα γουέστερν; Έχετε καλή επαφή με τους υπολογιστές; Θα σας ενδιέφερε να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας για την παρουσίαση ενδιαφερόντων άρθρων;
Αν σ’ όλα τα παραπάνω απαντάτε «Ναι», τότε μην διστάζετε και μην χρονοτριβείτε άλλο! Σας περιμένουμε στην ποιοτική διαδικτυακή μας παρέα για να γνωριστούμε και να συνεργαστούμε για να κάνουμε το blog μας ευρύτερα γνωστό.
Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας είτε με ένα σχόλιο στο παρών post, είτε στέλνοντας μήνυμα στο παρακάτω e-mail…

mikrosserifis.club@gmail.com



Ξεκαθαρίζουμε ότι πρόθεσή μας είναι να συνεργαστούμε με ανθρώπους που να αγαπούν το αντικείμενο και όχι με ανθρώπους που ξέρουν να γράφουν «κατά παραγγελία».
Επίσης, δεν υπάρχει καμία δέσμευση ή περιορισμός για τον αριθμό των άρθρων που πρέπει να ετοιμάσει κάποιος. Εδώ κάνουμε το χόμπι μας και δεν αγχωνόμαστε καθόλου γι’ αυτό!...
Ο αρθρογράφος διατηρεί το δικαίωμα της επιλογής για την προβολή του πραγματικού του ονόματος ή ενός ψευδωνύμου. Τα δικαιώματα των κειμένων παραμένουν στον ίδιο, εκτός αν με έγγραφη δήλωσή του τα παραχωρεί στο Club Φίλων Μικρός Σερίφης.
Σε συνεννόηση με τον αρθρογράφο, κάποιο κείμενο δύναται να δημοσιευθεί και στο έντυπο Magazine του Club μας (επειδή για πολλούς «τα γραπτά είναι αυτά που μένουν»).

Μην το σκέφτεστε άλλο! Σας περιμένουμε…


3 σχόλια:

  1. Απορώ πως και δεν υπάρχει ποστ εδώ! Ευελπιστώ πως όλοι έστειλαν mail.. :) Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι , έστω και για να κάνω μια προσπάθεια γράφοντας κάτι που , αν αρέσει καταρχάς εδώ στην παρέα , ίσως βρεί το δρόμο του και παραπέρα. Δε ξέρω πως θα γίνει , εννοώ αν πρέπει να έχει συγκεκριμένο θέμα , ελάχιστο αριθμό λέξεων ή κάτι τέτοιο , αλλά περιμένω οδηγίες. :) Επίσης στέλνω ένα mail με τα τεύχη Μ.Σ. , Μ.Α. και Μ.Κ. που έχω , ώστε να ξέρει και το club πως τα συγκεκριμένα υπάρχουν διαθέσιμα για σκανάρισμα ή δακτυλογράφηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο, Γιώργο, καλά έκανες κι έστειλες το mail.
      Σε πρώτη φάση περιμένω να μου στείλεις αυτά που έχεις ήδη έτοιμα. Έπειτα, ξεκίνα να γράφεις και κάτι σε γουέστερν... Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια έκδοση που θα περιλαμβάνει γουέστερν περιπέτειες...

      Διαγραφή
  2. Kαλημέρα , τώρα που μιλάμε ετοιμάζω το mail με τα τεύχη που έχω. Είναι καμιά 250αριά. Επίσης θα στείλω μαζί και ένα link για το blog που έχω ανεβάσει τις δικές μου. Το έστειλα και στο προηγούμενο mail με τα στοιχεία μου για την εγγραφή μέλους , αλλά δε ξέρω αν το πήρατε , αν είχε κάποιο πρόβλημα ή αν προχωράει η εγραφή μου κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...