Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

24 Hour Comics Day Hellas 2011


Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η ομάδα του Comicworld σας ανακοινώνει και σας προσκαλεί στο 24 Ηour Comics Day που διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά.
O μαραθώνιος δημιουργίας κόμικς 24 Ηour Comics Day επιστρέφει με ιδιαίτερη χαρά στο χώρο από όπου ξεκίνησε το 2005. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτώβρη και θα στεγαστεί στην ΕΠΑΣΚΤ (Ένωση Πτυχιούχων Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών) που βρίσκεται στην οδό Πανός 19Α και Θόλου στην Πλάκα.Ο μαραθώνιος/διαγωνισμός γίνεται ταυτόχρονα σε 49 διαφορετικές τοποθεσίες και 14 χώρες, με νέες τοποθεσίες να προστίθενται συνέχεια.
Το 24 Hour Comics απευθύνεται σε ερασιτέχνες ή επαγγελματίες σκιτσογράφους, εικονογράφους, ζωγράφους ή άλλου είδους εικαστικούς καλλιτέχνες οι οποίοι θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ιστορία κόμικς 24 σελίδων μέσα σε 24 συνεχόμενες ώρες.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Οκτώβρη με τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν να προσέρχονται και να συμπληρώνουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους. Οι επίσημες 24 ώρες δημιουργίας θα ξεκινήσουν στις 17:00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 17:00. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα μπορούν να παρευρίσκονται στον χώρο και να παρακολουθούν τους καλλιτέχνες. (Εκτός των ωρών που δεν λειτουργεί η ΕΠΑΣΚΤ).
Για να ενημερωθείτε περισσότερο για τον διαγωνισμό και τους κανόνες του μπορείτε να διαβάσετε το 24 Hour Comic Day 2006 Hellas FAQ, ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του 24 Hour Comics Day.
Για δηλώσεις συμμετοχής on-line στείλτε e-mail στο info@comicworld.gr με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) ή επικοινωνήστε μαζί μας στo τηλέφωνo 210 4957843.
Η Ε.Π.Α.Σ.Κ.Τ. την συγκεκριμένη περιόδο θα φιλοξενεί έκθεση έργων του καλλιτέχνη MARIO DE PADUANIS και οι επισκέπτες μας θα μπορούν να την απολαύσουν.
Άλλες παράλληλες εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.
Σας περιμένουμε σε αυτή την γιορτή των κόμικ ως διαγωνιζόμενους, για να ζήσετε την μοναδική εμπειρία του μαραθώνιου μας και ως επισκέπτες, για να δείτε από κοντά πως δημιουργείται μια ιστορία κόμικ! Την εκδήλωση υποστηρίζει με τις απίθανες γεύσεις της η PIZZA FUN!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...