Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σινεμά και DVD 36 - Βλέπω τον Θάνατο σου 5 / Final Destination 5 (2011)


Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΥΕΙΛ
Σενάριο: ΕΡΙΚ ΧΕΙΣΕΡΕΡ, ΤΖΕΦΡΙ ΡΕΝΤΙΚ
Ηθοποιοί: ΕΜΑ ΜΠΕΛ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΤ' ΑΓΚΟΣΤΟ, ΤΖΑΚΛΙΝ ΜΑΚ ΙΝΕΣ ΓΟΥΝΤ, ΠΙ ΤΖΕΙ ΜΠΕΡΝ, ΕΛΕΝ ΡΟΕ
Διάρκεια: 92 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ 17

Υπόθεση:
Όπου και αν τρέξεις, όπου κι αν κρυφτείς… τον Θάνατο δε μπορείς να εξαπατήσεις. Ή μπορείς; Στο “Βλέπω το Θάνατο σου 5,” ο Θάνατος είναι ωσεί παρών, όπως πάντα, κάνοντας την εμφάνιση του σε μια ομάδα φίλων που ξεκινά για την εκδρομή της. Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του λεωφορείου τους, ο Σαμ (Νίκολας Ντ’ Αγκόστο) έχει ένα προαίσθημα, στο οποίο ο ίδιος, οι περισσότεροι φίλοι του και πολλοί από τους επιβάτες, πεθαίνουν σε μια φρικιαστική κατάρρευση γέφυρας.



Όταν το όραμα του θα τελειώσει, τα γεγονότα αρχίζουν να του θυμίζουν αυτά που μόλις οραματίστηκε, με αποτέλεσμα να οδηγεί φρενιασμένα τους φίλους του, την κοπέλα του Μόλι (Έμμα Μπελ) και τον κολλητό του Πίτερ (Μάιλς Φίσερ) μακριά από την καταστροφή… πριν ο Θάνατος μπορέσει να τους διεκδικήσει. Οι ανυποψίαστες, όμως, ψυχές δεν έπρεπε να επιζήσουν και σε ένα τραγικό αγώνα ενάντια στον χρόνο, πρέπει να βρουν τρόπο να ξεφύγουν από τα κυνικά σχέδια του Θανάτου.

Το Final Destination 5, η δεύτερη ταινία της σειράς που γυρίζεται με τεχνολογία 3D, φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Στίβεν Κουέιλ, σηματοδοτώντας παράλληλα το κινηματογραφικό σκηνοθετικό του ντεμπούτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...