Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες εκδόσεις 99 - Μυθολογία 1


Ζήστε ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της Aρχαίας Eλληνικής Mυθολογίας και συλλέξτε μοναδικές μινιατούρες!
Μινιατούρες βασισμένες σε σχέδια που φιλοτέχνησε ο Ιταλός εικαστικός καλλιτέχνης Βίκτορ Τολιάνι. Αποτέλεσμα μελέτης, έρευνας και δημιουργικής φαντασίας.
Τεύχη υψηλής αισθητικής αφιερωμένα στις ιστορίες και τους θρύλους των πιο διάσημων ηρώων της μυθολογίας, που αποτέλεσαν τη βάση του πολιτισμού μας!

Τα τεύχη
Κάθε τεύχος χωρίζεται σε τρεις ενότητες με πλούσια ύλη και εντυπωσιακή εικονογράφηση!
Ο ΜΥΘΟΣ
Μια μοναδική αφήγηση –βασισμένη στις αρχαίες πηγές– μας μεταφέρει στην καρδιά των πιο συναρπαστικών μύθων, αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητά τους.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΘΟ
Η «ταυτότητα» του πρωταγωνιστή κάθε τεύχους σύμφωνα με τις πρωτότυπες πηγές. Ένα μέσο απαραίτητο για να κατανοήσουμε τον πλούτο των αξιών και των διδαγμάτων του μύθου.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΟ
Η διαχρονικότητα του μύθου... στην τέχνη, τη λογοτεχνία, τη μουσική και στον κινηματογράφο. Τα ανεξίτηλα ίχνη που άφησαν οι αρχαίοι ελληνικοί μύθοι στον παγκόσμιο πολιτισμό.

 

Κάθε μινιατούρα είναι ένα συλλεκτικό κομμάτι ζωγραφισμένο στο χέρι, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες στην ενδυμασία και στον εξοπλισμό της εποχής.
Το ύψος της μινιατούρας ποικίλλει από 62 έως 75 χλστ.
• Κυρίως σώμα μινιατούρας κατασκευασμένο από κράμα μολύβδου και μετάλλου
• Βάση μινιατούρας από συνθετική ρητίνη και πέτρα
• Λεπτομέρειες από διάφορα υλικά


Τρεις σύγχρονοι καλλιτέχνες ξαναδίνουν ζωή στους αρχαίους ελληνικούς μύθους και αναδεικνύουν την αξία τους με μια σειρά από ειδικές μονογραφίες.
ΒΙΚΤΟΡ ΤΟΛΙΑΝΙ
Εικονογράφος, γλύπτης και σκηνογράφος διεθνούς φήμης. Σχεδίασε τα σκηνικά της ταινίας Νιρβάνα, και της ταινίας κινουμένων σχεδίων Αΐντα των δέντρων. Δημιούργησε τα προπαρασκευαστικά σχέδια για τις μινιατούρες καθώς και τα εξώφυλλα της σειράς «Μυθολογία».
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΡΟΖΕΝΤΣΒΑΪΓΚ
Σχεδιαστής κόμικ και εικονογράφος διαφημίσεων. Έχει φιλοτεχνήσει σημαντικές σειρές κόμικ και συνεργάστηκε με το συγγραφέα Α.Τζ. Πίνκετς. Υπογράφει τα σχέδια που συνοδεύουν την ιστορία κάθε τεύχους.
ΕΝΡΙΚΟ ΕΡΝΣΤ
Δραματουργός, ποιητής και δοκιμιογράφος. Συγγραφέας μονολόγων και θεατρικών έργων. Στη σειρά «Μυθολογία» αφηγείται την ιστορία του πρωταγωνιστή κάθε τεύχους.

Τιμή 1ου τεύχους: 4,99 ευρώ. Επόμενα τεύχη: 9,99 ευρώ
Εκδόσεις: DeAgostini


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...