Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες εκδόσεις 95 - Η φάρμα των ζώων 1


ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ!
Μια εκπαιδευτική σειρά που εξοικειώνει το παιδί σας με την αγροτική ζωή και τον κόσμο των ζώων.
Παράλληλα το βοηθάει να ενισχύσει δεξιότητες κατασκευής και συναρμολόγησης. Παίζοντας με τα αντικείμενα της σειράς, μπορεί να αξιοποιήσει τις πρακτικές γνώσεις που του προσφέρονται στα τεύχη, αλλά και να καλλιεργήσει τη φαντασία του επινοώντας σχέσεις και καταστάσεις ανάμεσα στους κατοίκους της φάρμας!
Στη φάρμα του ΦΑΝΗ και της ΦΩΤΕΙΝΗΣ κάθε μέρα μαθαίνεις για τις εργασίες και τα εργαλεία της φάρμας, τα είδη των ζώων και τους τρόπους φροντίδας τους. Διασκέδασε μαζί τους, παίξε, μάθε και ανακάλυψε τον κόσμο της φάρμας με τις υπέροχες μινιατούρες της συλλογής και τα απολαυστικά τεύχη, γεμάτα χρήσιμες πληροφορίες, φανταστικές ιστορίες και χαρούμενες εικόνες!

Η συλλογή
Η συλλογή περιλαμβάνει πανέμορφες μινιατούρες βασισμένες στα σχέδια των τευχών. Θα μπορέσεις να δημιουργήσεις έναν υπέροχο κόσμο. Φτιάξε κομμάτι-κομμάτι τη δική σου ΦΑΡΜΑ με τα ζώα, τους ανθρώπους, τους χώρους και τα εργαλεία της.
Ο ΣΤΑΒΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!
Ο ΕΚΤΟΡΑΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΟ!
ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ!
ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟ ΒΟΣΚΟ ΤΗ ΧΙΟΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ!
Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ!
ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟ ΑΧΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!
και πολλοί άλλοι τετράποδοι και φτερωτοί φίλοι θα σε συντροφεύσουν σε έναν κόσμο γεμάτο χαρούμενες εκπλήξεις!

Τα τεύχη
Τα τεύχη είναι γεμάτα πολύτιμες πληροφορίες με πλούσια πολύχρωμα σχέδια, που θα λύσουν όλες σου τις απορίες σχετικά με τα ζώα και τη φάρμα. Πώς λέγεται το μικρό του προβάτου, τι τρώνε οι αγελάδες, ποια εργαλεία χρησιμοποιούμε στην εξοχή...
Με κάθε τεύχος η φάρμα σου θα γεμίζει με νέα ζωάκια: αγελάδες, κότες, έναν ταύρο, γαϊδουράκια, κουνέλια κ.ά. Επίσης, μαζί θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις το στάβλο, το σπίτι του αγρότη, τον κήπο και τη λιμνούλα… για να παίζεις και να ανακαλύπτεις συνεχώς νέες χαρούμενες περιπέτειες.
Επιπλέον, σε κάθε τεύχος διάβασε δύο διασκεδαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστές τον ΦΑΝΗ και τη ΦΩΤΕΙΝΗ και την υπόλοιπη παρέα της φάρμας!

Εκδόσεις: De Agostini
Τιμή: Τεύχος 1 - 2,99 ευρώ, Επόμενα τεύχη - 6,99 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...