Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Τα νέα ψηφιακά κόμικς είναι γεγονός από την DC


Τα κόμικς είναι πλέον και ψηφιακά αφού η DC θα κυκλοφορήσει την νέα σειρά των "52" και σε αυτή τη μορφή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ψηφιακές εκδόσεις των νέων κόμικς, την ίδια μέρα που είναι διαθέσιμα στην έντυπη μορφή τους. Αυτό σημαίνει ότι την ίδια μέρα που τα κόμικ θα κυκλοφορούν στα καταστήματα θα μπορείτε να τα κατεβάσετε και από το iPad από την εφαρμογή της DC Comics. Αυτά είναι ιδιαίτερα καλά νέα για τους φίλους των κόμικ που θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ψηφιακές εκδόσεις των αγαπημένων τους κόμικ από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους! Τα κόμικς θα κοστίζουν 2,99 δολάρια και αναμένεται να κατέβουν στα 1,99 δολάρια μετά από τέσσερις εβδομάδες.
Άλλες εταιρείες και εκδοτικοί οίκοι έχουν πειραματιστεί με τα ψηφιακά comics, αλλά το "Same Day" σηματοδοτεί το πρώτο στοίχημα ότι η ψηφιακή μορφή είναι το μέλλον των κόμικς.
Θα είναι διαθέσιμα σε μια σειρά από πλατφόρμες, όπως για iOS συσκευές, Android και προσωπικούς υπολογιστές. Η DC Comics αποφάσισε τη ψηφιακή κυκλοφορία ώστε να συμπέσει με το New 52, το πλάνο που κάνει επαναλανσάρισμα όλων των εμβληματικών χαρακτήρων της.
Ονόματα-κολοσσοί όπως Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern και άλλα θα παρουσιαστούν με νέα ρούχα και αυθεντικές ιστορίες. Να θυμίσουμε ότι με το συγκεκριμένο project, οι 52 χαρακτήρες που έχουν δική τους σειρά ξεκινούν πάλι την αρίθμηση από το #1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...