Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Εμείς προτείνουμε... 36 - Batman: Year One - Η Αρχή (Comic book)


Συγγραφέας: Frank Miller
Μετάφραση: Χρήστος Βλάχος
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 112
ISBN: 978-960-306-934-8
Τιμή: €14,90
Εκδόσεις: Anubis

To 1986, o Frank Miller και ο David Mazzucchelli συνεργάστηκαν για να αφηγηθούν μια πρωτοποριακή εκδοχή της προέλευσης του Batman - ποιος είναι και πώς έγινε αυτό που είναι. Το «Batman: Year One» γράφτηκε λίγο καιρό μετά το "Dark Knight Returns" («Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει»), τη δυστοπική εξιστόρηση των ύστατων ημερών του Batman, και χάρισε μια νέα διάσταση στην προσωπικότητα του θρυλικού ήρωα.
Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει την εισαγωγή του Frank Miller, καθώς και εικαστικό υλικό και προσχέδια που ρίχνουν φως στη δημιουργία ενός από τα σύγχρονα αριστουργήματα της ένατης τέχνης.
Το σενάριο υπογράφει ο Frank Miller («300», «Batman: The Dark Knight Returns», «Sin City»), ενώ η εικονογράφηση ανήκει στον David Mazzucchelli («City of Glass», «Daredevil: Born Again», «Rubber Blanket»).

«Αν υπάρχει ένα βιβλίο που αξίζει να αναφέρεται στην ίδια φράση με το Watchmen και το Dark Knight Returns, είναι το Batman: Year One.»
- MIAMI HERALD

«Μια ιστορία που κανείς φίλος του Batman δεν πρέπει να χάσει.»
- SCHOOL LIBRARY JOURNAL

«Το σκίτσο του Mazzucchelli αποτελεί ίσως την καλύτερη εικονογράφηση ιστορίας του Batman. Όσο για τον Miller, η ικανότητά του να δημιουργεί σκηνές δράσης είναι ανυπέρβλητη... Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και συναρπαστικό έργο.»
- LA TIMES BOOK REVIEW

«Ένα βιβλίο που συνδυάζει έναν οικείο αστικό μύθο με μια εξαιρετικά μοντέρνα αφήγηση και ευαισθησία.»
- Denny O'Neil

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...