Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες εκδόσεις 94 - Spider-Man - 'Ηρωες & Εγκληματίες - Συλλογή



Κυκλοφόρησε σήμερα η νέα σειρά της "4π", "Spider-Man - 'Ηρωες & Εγκληματίες - Συλλογή".
Πρόκειται ουσιαστικά για μία συλλογή καρτών, η οποία συνοδεύεται από ένα περιοδικό (κάποιοι θα πουν ότι πρόκειται για περιοδικό που συνοδεύεται από κάρτες)... Η έκδοση είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή. Το περιοδικό περιέχει ιστορίες κόμικς με τον Σπάιντερ Μαν αλλά και παιχνίδια, σελίδες με πληροφορίες για τους ήρωες, την ενότητα "Σχεδιάζοντας με τον Σπάιντερ Μαν" (στην οποία μαθαίνουμε μαζί με τον Άνθρωπο Αράχνη να σχεδιάζουμε υπερήρωες), καθώς και μία όμορφη αφίσα!
Για την συλλογή των καρτών έχουμε να πούμε τα θετικά αλλά και τα αρνητικά τους. Είναι κι αυτές φυσικά εντυπωσιακές και συνοδεύονται από οδηγίες για τους τρόπους παιχνιδιού τους. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες καρτών, ανάμεσά τους και κάποιες "χρυσές". Αυτό που πρέπει να μάθετε είναι ότι αν γραφτείτε συνδρομητής στη σειρά θα παραλάβετε και κάποιες "σπάνιες" κάρτες που έχουν τυπωθεί σε περιορισμένο αριθμό, μόνο για τους συνδρομητές!




Όλες οι κάρτες απεικονίζουν χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel, ενώ φέρουν στο πάνω μέρος τον τίτλο-όνομά τους. Εμάς μας ξένισε λιγάκι ο τρόπος με τον οποίο αποδόθηκαν τα ονόματα κάποιων ηρώων. Για παράδειγμα δεν καταλάβαμε γιατί ο Τιμωρός "μεταφράστηκε" σαν Πάνισερ, ο Γύπας ως Βόλτσουρ, ο Ατρόμητος ως Ντέαρντέβιλ, η Σαύρα ως Λίζαρντ και η Μαύρη Γάτα ως Μπλακ Κατ... Λεπτομέρειες θα μας πείτε... Ίσως αυτό να αποδεικνύει ότι ο μεταφραστής της σειράς δεν είχε καμία σχέση με τα κόμικς (δεν θα είναι δα και η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό) και ότι τα μόνα ονόματα που ήξερε να αποδώσει σωστά ήταν αυτά που είχε δει στις πρόσφατες ταινίες... 
Τέλος, να σας πληροφορήσουμε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 20 τεύχη (αυτή είναι η αρχική πληροφόρηση), ενώ οι κάρτες της συλλογής είναι συνολικά 275. Η τιμή του πρώτου τεύχους είναι μόλις 1,90 ευρώ (ευκαιρία για γνωριμία με τη σειρά), ενώ από το δεύτερο και μετά θα είναι 4,95.
Μας διαβάζετε ακόμα ή... φύγατε για το περίπτερο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...