Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Και φύγαμε για Βραζιλία!


Στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας προκρίθηκε η Ελλάδα.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος παρά την πίεση που δέχθηκαν από τους Ρουμάνους, προηγήθηκαν μέσα στο Βουκουρέστι με τον Κώστα Μήτρογλου στο 23' και κάπου εκεί κλείδωσαν την πρόκριση σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα αφού και το δικό τους γκολ το... βάλαμε εμείς, έπειτα από λάθος συνεννόηση του Τοροσίδη με τον Παπασταθόπουλο στο 55'.
Η ελληνική ομάδα προκρίθηκε, πολύ απλά, επειδή έπαιξε στα γνωστά στάνταρ της το στιλ που έχει αφομοιώσει άριστα από το 2004 και ύστερα: συμπαγές, «σφιχτό» παιχνίδι με εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις, χωρίς αυτό να γίνεται εις βάρος της επιθετικής λειτουργίας και κυρίως μια ομαδικότητα και μια αυτοθυσία του ενός για τον άλλο, που έχει γίνει σήμα κατατεθέν αυτού του συγκροτήματος.
Η πρόκριση αυτή είναι μια ακόμη απτή απόδειξη ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παρόν και μέλλον, έχει ταλαντούχους παίκτες, ποιότητα και διάρκεια.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, σε ολόκληρη την αποστολή. Όλοι οι Έλληνες ευχόμαστε στην Εθνική μας κάθε επιτυχία στα γήπεδα της Βραζιλίας!

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...