Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Εμείς προτείνουμε... 209 - Το μυστικό των Μαύρων Λόφων (Μυθιστόρημα)


ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...
ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...


Οι διακοπές στη Νότια Ντακότα θα ήταν αφάνταστα βαρετές για τον εντεκάχρονο Κούπερ Σάλιβαν, αν δε γνώριζε τη μικρή Λιλ Τσανς. Τα επόμενα καλοκαίρια, τα δυο παιδιά θα γίνονταν αχώριστα και θα ζούσαν αξέχαστες περιπέτειες αλλά και ένα αθώο εφηβικό ειδύλλιο. Όμως αυτό που έμελλε να στοιχειώσει την παιδική τους ηλικία ήταν η φρικτή ανακάλυψη της σορού ενός εκδρομέα.
Μεγαλώνοντας, η Λιλ έκανε πράξη το όνειρό της να σπουδάσει βιολογία και να ασχοληθεί με την προστασία του περιβάλλοντος και της άγριας φύσης, ενώ ο Κούπερ ήρθε σε σύγκρουση με τον πατέρα του, που ήθελε να δει το γιο του να αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση.
Δώδεκα χρόνια αργότερα, ο Κούπερ και η Λιλ θα συναντηθούν και πάλι στα μαγευτικά Μπλακ Χιλς και θα έρθουν αντιμέτωποι με μια τρομακτική απειλή από το παρελθόν...

Σασπένς και μυστήριο, οικολογικές ανησυχίες και καθήκον, αγάπη για τη ζωή κι ένας έρωτας που αψηφά τη φθορά του χρόνου αποτελούν τα συστατικά ενός συναρπαστικού όσο και πρωτότυπου μυθιστορήματος, που φέρει την υπογραφή της μοναδικής Nora Roberts.

Συγγραφέας: Nora Roberts
Μετάφραση: Εύη Παπαγεωργίου
Σειρά: Anubis POCKET
Σχήμα: 12,5x18,5
Σελίδες: 560
ISBN: 978-960-306-685-0
Ημερομηνία έκδοσης: 05/11/2013
Τιμή: €8,50

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...