Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εμείς προτείνουμε... 189 - Νεφελίμ - Άγγελοι Εκδικητές (Μυθιστόρημα)


Η δεκαεννιάχρονη Νόβα Μπάρακελ είναι παθιασμένη ακτιβίστρια της Greenpeace και είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα για τον αγώνα της... Έτσι, θέτει σε εφαρμογή το παράνομο σχέδιό της εναντίον όσων προκαλούν τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική μόλυνση στην Ευρώπη.
Την ίδια στιγμή όμως ξεκινούν μια σειρά φόνοι. Όταν οι επικεφαλής των εταιρειών που περιλαμβάνονται στη δική της «λίστα εκδίκησης» βρίσκονται δολοφονημένοι με αποτρόπαιο και τελετουργικό τρόπο, η Νόβα καταλήγει καταζητούμενη και η ζωή της κινδυνεύει. Μόνη της ελπίδα για να βγει ζωντανή είναι να ανακαλύψει ποιος άλλος έχει κηρύξει πόλεμο μέχρις εσχάτων εναντίον των καταστροφέων του περιβάλλοντος, χωρίς να διστάζει να αφαιρεί ακόμα και ανθρώπινες ζωές. Σύντομα η Νόβα θα βρεθεί μπλεγμένη σε μια αρχαία συνωμοσία και θα αντιληφθεί ότι, για κάποιους, η σωτηρία της Γης δεν ισοδυναμεί με τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

Η Asa Schwarz αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα νέα ονόματα της σύγχρονης σκανδιναβικής λογοτεχνίας. Είναι λάτρις της αστυνομικής λογοτεχνίας, της λογοτεχνίας του φανταστικού, και του μυστικισμού. Το Νεφελίμ, που είναι το τρίτο της μυθιστόρημα, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 15 γλώσσες και έχει γίνει μπεστ σέλερ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ενώ έχει ήδη εκδοθεί στα σουηδικά και η συνέχειά του, "Ο θάνατος ενός αγγέλου" ("En dod angel").

Συγγραφέας: Asa Schwarz
Μετάφραση: Γιώτα Κακαρούκα
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα: Μονόχρωμο
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-461-560-5
Τιμή: €13,50
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...