Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ροζ συλλογή από 6.000 κούκλες Barbie!


Ο 33χρονος Τζιάν Γιανγκ με τις χιλιάδες κούκλες του (Φωτογραφία: Reuters)

Περήφανος για τις 6.000 κούκλες Barbie δηλώνει ένας 33χρονος

Σιγκαπούρη
Σε σημείο εμμονής «αγαπά» τις κούκλες ο 33χρονος Τζιάν Γιανγκ από την Σιγκαπούρη... Διαθέτει μία πρωτότυπη, μεγάλη ροζ συλλογή, αποτελούμενη από περισσότερες από 6.000 Barbie! Έχει μάλιστα διαμορφώσει έναν ειδικό χώρο για τα «στολίδια» της εργένικής του ζωής.
Ο Τζιάν Γιανγκ, θέλοντας να προλάβει τα κακεντρεχή σχόλια, δηλώνει πως «Δεν είμαι αυτό που θα περιμένατε από έναν άντρα που συλλέγει κούκλες. Δεν είμαι γκέι».
Ο Τζιάν ενδιαφέρεται για επαγγελματικούς λόγους για τις κούκλες και για τα καταναλωτικά αγαθά γενικότερα, ως διευθυντής σε διαφημιστική εταιρεία.
Ξεκίνησε την συλλογή του στα 13 του και εκτιμά ότι τα τελευταία χρόνια έχει δαπανήσει 251.524 στερλίνες για την αγορά Barbie. Η πρώτη κούκλα που αγόρασε ήταν μία Barbie με ρούχα γυμναστικής.
Οι πιο παλιές κούκλες που διαθέτει είναι από την δεκαετία του 1960 και περιλαμβάνουν μία Barbie νοσοκόμα. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν μια Barbie που μοιάζει στην Γκρέις Κέλι, την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ενώ η πιο σπάνια κούκλα του είναι μία που πουλιόταν μόνο στα καταστήματα του οίκου μόδας "Comme des Garcons".
Μάλιστα, στο τελευταίο του ταξίδι στη Νέα Υόρκη αγόρασε 65 κούκλες! Όπως δηλώνει ο ίδιος, συχνά αγοράζει κούκλες για δώρο, ενώ πολλές τις προμηθεύεται είτε μέσω Ίντερνετ, είτε σε δημοπρασίες...

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...