Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα το "τέλος" του Μίκυ Μάους


Το προηγούμενο Σάββατο, δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του κου Τερζόπουλου για την διακοπή των εκδόσεων, η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" είχε αναφερθεί στο θέμα, βάζοντάς το μάλιστα στην πρώτη σελίδα. Εκεί γράφει συγκεκριμένα ότι "Κλείνει λόγω κρίσης και ο Μίκυ Μάους", ενώ σημειώνει ότι κυκλοφορεί "Την Παρασκευή το τελευταίο τεύχος στην Ελλάδα". Στο άρθρο της, η συντάκτρια Δέσποινα Κονταράκη, γράφει ότι πέφτουν οι "Τίτλοι τέλους για τα ιστορικά κόμικς που μας συντρόφευαν κοντά 50 χρόνια" και ότι "Η κρίση έστειλε και τον Μίκυ στη... Μνημονιούπολη". Γίνεται αναφορά στο πρώτο τεύχος του περιοδικού στη χώρα μας, στις επετειακές του εκδόσεις αλλά και στην τελευταία ανακοίνωση του κου Τερζόπουλου. Επίσης, γίνεται εκτενή αναφορά και στα σχόλια των αναγνωστών στο διαδίκτυο, ενώ καταγράφει και κάποια εξ αυτών, που μόνο συγκίνηση σκορπίζουν.
Γνωρίζοντας ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι συλλέκτες που κυνηγούν κάθε έκδοση και δημοσίευση που αφορά τα κόμικς του Disney, να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο φύλλο του "Ελεύθερου Τύπου" έχει τον (σημαδιακό) αριθμό 1.111 και μπορούν ίσως ακόμα να το βρουν στα γραφεία της εφημερίδας.


Εμείς, δεν μένει παρά να περιμένουμε αύριο την κυκλοφορία του τελευταίου τεύχους του Μίκυ Μάους, το οποίο θα είναι ενισχυμένο και θα έχει διπλή αρίθμηση.
Ακόμα απίστευτο μας φαίνεται, όμως...

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...