Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

PLAYMOBIL play & give 2013


Το κοινωνικό πρόγραμμα ενισχύει το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ

Η PLAYMOBIL αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για τα παιδιά και πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "PLAYMOBIL play & give", αφιερωμένο στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας. Η επίσημη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου 2013, στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη–ΕΛΠΙΔΑ».
Το "PLAYMOBIL play & give" φέτος δημιουργεί δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες αποκλειστικά για την Ελλάδα, με έμπνευση από τα δημοφιλέστερα θέματα των παιδιών, για έναν αναγνωρισμένο κοινωνικό σκοπό: την παραμυθένια Βασίλισσα και το γενναίο Ιππότη. Το 2012, με τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην πρωτοβουλία της PLAYMOBIL, το "PLAYMOBIL play & give" προσέφερε στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ το ποσό των 20.000 ευρώ. Η εταιρία πιστή στο όραμά της για πραγματική υποστήριξη των παιδιών σε ανάγκη, αφιερώνει και φέτος το πρόγραμμα στην ΕΛΠΙΔΑ, συμβάλλοντας ενεργά στο έργο της, χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελο και πραγματική ελπίδα στα παιδιά και τις οικογένειες τους που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας.


Οι συλλεκτικές φιγούρες "PLAYMOBIL play & give" κατασκευάζονται αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και τον συγκεκριμένο σκοπό, ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατεθεί, στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ για την ενίσχυση του νέου του έργου: τη δημιουργία της Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία θα εξασφαλίσει σε όλα παιδιά που το χρειάζονται το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους, που σήμερα το αποκτούν με δυσκολία και συχνά με μεγάλο κόστος.
Οι φιγούρες "PLAYMOBIL play & give" γίνονται σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν όλους για ένα ξεχωριστό σκοπό. Από το Σεπτέμβριο διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...