Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Εμείς προτείνουμε... 194 - The Amazing Spider-Man: Back in Black - Σκοτεινή Εκδίκηση (Comic book)


Συγγραφέας: J.M. Straczynski
Μετάφραση: Σάββας Αργυρού
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 112
ISBN: 978-960-306-946-1
Ημερομηνία έκδοσης: 29/06/2010
Νέα τιμή: €12,90

Η τρομερή σύγκρουση που δίχασε τους υπεράνθρωπους πολέμιους του εγκλήματος έλαβε τέλος, όμως η ζωή του Πήτερ Πάρκερ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι αρχές τον καταδιώκουν και τον αναγκάζουν να κρυφτεί, έχοντας μαζί του τη θεία Μέυ και τη Μαίρυ Τζέην. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο υπερήρωας έχει ακόμα να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο Κίνγκπιν, ο οποίος στέλνει εναντίον του έναν εκτελεστή. Όμως η σφαίρα που προοριζόταν για τον Πήτερ τραυματίζει σοβαρά τη θεία Μέυ κι έτσι εκείνος, τυφλωμένος από οργή, αποφασίζει να παραβεί τον ηθικό του κώδικα για να τιμωρήσει τους ενόχους...

O J. Michael Straczynski είναι επαγγελματίας συγγραφέας από το 1983 και έχει τιμηθεί με τα βραβεία Emmy και Hugo. Πέρα από τη δουλειά του στα κόμικς και την τηλεόραση, ο Straczynski ασχολείται επίσης με τον κινηματογράφο, και μάλιστα είχε προταθεί για βραβείο BAFTA για το σενάριο της ταινίας "Changeling".
Ο Ron Garney έχει εργαστεί ως εικονογράφος σε διάφορους τίτλους και για τις δύο μεγάλες εταιρείες κόμικς της Αμερικής. Ανάμεσά τους είναι οι: JLA, Ghost Rider, Wolverine, Captain America, X-Men, Silver Surfer και φυσικά η σειρά The Amazing Spider-Man.

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...