Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Εμείς προτείνουμε... 193 - Η Κυρία των Σκιών (Μυθιστόρημα)


Ο Εντ, ένας Αμερικανός συγγραφέας, φτάνει στο Λονδίνο αναζητώντας έμπνευση για το επόμενο μυθιστόρημά του. Τον στοιχειώνει ένα θανάσιμο μυστικό που αρνείται να παραμείνει θαμμένο –όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να ξεφύγει από τις βαριές αμαρτίες του παρελθόντος του. Κι ενώ ο Εντ αναζητά απαντήσεις, βρίσκει κάτι εντελώς απρόβλεπτο: την πανέμορφη και απρόσιτη Αντιάνα Μεντερές, η οποία συνδέεται μ’ έναν από τους πλέον διαβόητους μαφιόζους του Λονδίνου και, αν τη δουν μαζί με τον Εντ, ο θάνατος και των δύο είναι σχεδόν βέβαιος. Παγιδευμένος σε μια παράνομη σχέση που εκτυλίσσεται στις σκιές, ο Εντ βλέπει τον κόσμο του να ανατρέπεται καθώς μια σειρά από συνταρακτικές αποκαλύψεις θολώνει τα όρια μεταξύ πραγματικού και φανταστικού…
Η Κυρία των Σκιών είναι ένα σκοτεινό μεταφυσικό θρίλερ για ενήλικε,ς από τον κορυφαίο συγγραφέα μπεστ-σέλερ, Ντάρεν Σαν. Από την πρώτη πρόταση ως την τελική καθηλωτική ανατροπή, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο και κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι.

Ο Darren Shan είναι ο συγγραφέας των μπεστ-σέλερ εφηβικών σειρών Cirque du Freak, The Demonata, The Saga of Larten Crepsley και Zom-B, καθώς και των αυτοτελών μυθιστορημάτων The Thin Executioner και Koyasan. Για το ενήλικο αναγνωστικό κοινό έχει γράψει τα Procession of the Dead, Hell’s Horizon και City of the Snakes, που έγιναν γνωστά ως The City Trilogy. Τα βιβλία του Shan κυκλοφορούν σε όλες τις ηπείρους, έχουν μεταφραστεί σε τριάντα μία γλώσσες κι έχουν βρεθεί στις λίστες των μπεστ-σέλερ διαφόρων χωρών, όπως οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Ολλανδία και πολλές άλλες. Συνολικά, τα βιβλία του Shan έχουν πουλήσει περισσότερα από είκοσι πέντε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Ζει στο Λονδίνο.

Συγγραφέας: Darren Shan
Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης
Σελίδες: 384
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-461-564-3
Τιμή: €15,50
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...