Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

The Hobbit: Η Ερημιά του Νοσφιστή (trailer)


Στις 12 Δεκεμβρίου έρχεται στις αίθουσες το δεύτερο από τα τρία μέρη που αποτελούν την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, "Χόμπιτ". Το trailer που δημοσιεύουμε σήμερα είναι το νεότερο που έχει κυκλοφορήσει, με ελληνικούς πάντα υπότιτλους, και προέρχεται από την ταινία με τίτλο "The Hobbit: Η Ερημιά του Νοσφιστή/The Hobbit: The Desolation of Smaug".
Το πρώτο μέρος της τριλογίας, με τίτλο, "Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι", προβλήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2012 και κατάφερε να απογειωθεί εισπρακτικά κερδίζοντας περί τα 303 εκ. δολάρια. Να θυμίσουμε ότι η τριλογία διηγείται την ιστορία της Μέσης Γης, 60 χρόνια πριν από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».
Στην ταινία «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή», ξαναβρίσκουμε τον Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν) ο οποίος μαζί με τον Γκάνταλφ (Ίαν ΜακΚέλεν) και δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Θόριν Δρύασπι (Ρίτσαρντ Άρμιταζ) συνεχίζουν το ταξίδι τους για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Έρεμπορ.
Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Μπένεντικτ Κούμπερμπατς, Ορλάντο Μπλουμ, Κρίστοφερ Λι, Λουκ Έβανς, Άντι Σέρκις, Εβάντζελιν Λίλι. Η τελευταία είναι η Κέιτ από το τηλεοπτικό "Lost", η οποία σύμφωνα με έναν από τους σεναριογράφους προστέθηκε ως χαρακτήρας για τις ανάγκες της ταινίας: είναι η Tauriel, είναι κοκκινομάλλα και δημιουργήθηκε ακριβώς για να φέρει αυτήν την φλογερή, θηλυκή ενέργεια στο φιλμ. Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα συμφωνούσε ο Τόλκιν…



2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...