Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση στης Ακρόπολης τα μέρη...


Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι η επόμενη συνάντηση των μελών του Club μας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 3 Νοεμβρίου. Σημείο συγκέντρωσης θα είναι ο σταθμός του μετρό "Ακρόπολη" (έξοδος Μακρυγιάννη), στις 10:00 το πρωί. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Για εκείνους που θα έρθουν λίγο καθυστερημένοι, καλό είναι να έχουν τα κινητά τους μαζί, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε. Δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε, καθώς σε κάποια καφετέρια εκεί κοντά θα έχουμε καταλύσει.
Στην κορυφή της ατζέντας των θεμάτων μας, θα είναι αυτή τη φορά η πορεία της έκδοσης του επετειακού τεύχους του Μικρού Κάου-μπόυ. Θα χρειαστούμε φρέσκες ιδέες και καλή διάθεση για άμεση ανάληψη δράσης!
Φυσικά, όπως και σε κάθε συνάντηση, η παρέα θα είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους των κόμικς, ακόμη και στα μη μέλη μας. Φέρτε τα διπλά σας τεύχη για ανταλλαγή, πάρτε τον φίλο σας, το κορίτσι σας ή την... μαμά σας και ελάτε για καφεδάκι και κουβεντούλα για το αγαπημένο μας χόμπυ... Σας περιμένουμε!

Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος στην ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για την επανέκδοση του ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ.


2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

4 σχόλια:

  1. Κρίμα που λόγω απόστασης δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ! Εύχομαι να περάσετε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως, θα θέλαμε να ήσουν μαζί μας...θα ενημερωθείς όμως για τις εξελίξεις από το blog μας...θα περάσουμε καλά...κ γω αυτό πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς ούτε εγώ θα μπορέσω να παρευρεθώ στην συνάντηση, αν και θα το ήθελα πολύ. Να μιλήσουμε για την αγαπημένη μας Θρυλική Τετράδα, για το επετειακό τεύχος που έρχεται, να γνωρίσω και άλλα μέλη του Club, να κάνω ίσως και κάποιες ανταλλαγές τευχών και να πάρω κάποια τεύχη του magazine που μου λείπουν. Κρίμα, πιστεύω ότι θα περάσετε πολύ καλά!! Επιφυλάσσομαι να τα πούμε από κοντά σε κάποια επικείμενη εκδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολυαναμενόμενη συνάντηση!!!την περίμενα πως και πως....ξανά μαζι λοιπόν να περάσουμε καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...